Айфеловата Кула

Как да заобиколите дългите опашки на входа на Айфеловата кула в Париж?

Какво трябва да знаете, преди да закупите билети за Айфеловата кула?

* Дори ако сте закупили билети онлайн за Айфеловата кула, влизането в кулата все пак изисква дълго чакане. Най-добрият начин да съкратите значително изчакването на дългата опашка е чрез закупуване на билети с обиколка с екскурзовод, която дава бърз достъп (приоритетен вход).

* Ако търсите най-евтините билети до Айфеловата кула, това са билетите за втория етаж с изкачване по стълбите.

* Достъпът до последния етаж (върха) е само чрез асансьора. Влизането в този асансьор също включва изчакване на друга опашка.

* През пиковите сезони билетите се изчерпват бързо, така че е препоръчително да резервирате билетите си предварително.

* Също така е силно препоръчително да пристигнете в нощните часове и да наблюдавате прекрасната гледка към Париж вечер.

* Силно препоръчително е да закупите дигитални билети, които Ви позволяват да изтеглите билетите на мобилния си телефон, без да е необходимо да ги отпечатвате. Просто покажете смартфона си на входа, това е всичко!

Как можете да пропуснете дългите опашки и бързо да влезете в популярната Айфелова кула в Париж?

Айфеловата кула е един от най-известните монументи в Париж и по света и се счита за най-популярната туристическа атракция сред многото пътници в Париж. Въпреки че кулата вече не е най-високото здание в света, както преди, тя все още представлява страхотна забележителност и гледката от нея е също толкова невероятна. За всеки турист посещението на Айфеловата кула със сигурност е вълнуващо и силно препоръчително преживяване.

Достъпът до кулата е възможен по няколко различни начина и посетителите могат да избират между втория етаж или последния етаж (върха) или между стълбите и асансьора.

Важно е да знаете, че това е един от най-натоварените обекти в Париж и входът на кулата е зает през всеки час от деня и през цялата година. Чакането на опашка пред входа на Айфеловата кула понякога може да отнеме повече от час, а един от най-добрите начини да избегнете чакането е чрез закупуване на билети, които включват обиколка с екскурзовод в кулата, която включва, наред с други неща, приоритетен вход.

В Интернет съществуват много уебсайтове, които предлагат билети за Айфеловата кула и е разумно да потърсите уебсайт за онлайн билети, който предлага възможността да изтеглите билетите директно на мобилния си телефон, без да се налага да ги отпечатвате.

Айфеловата кула е желязна решетъчна кула в парка „Марсово поле“ в Париж, Франция. Носи името на инженер Густав Айфел, чиято фирма я проектира и изгражда.

Айфеловата кула е най-посещаваната забележителност с входна такса в света – през 2015 година тя е изкачена от 6,91 милиона души.