Най-добрите круизи по река Сена

Как да изберете най-добрия круиз по река Сена в Париж? И какво трябва да знаете, преди да поръчате круиз?

Какво трябва да знаете, преди да поръчате круиз по река Сена?

* Препоръчително е да изберете круиз с водач. Това ще направи Вашия круиз по-интересен и приятен.

* Препоръчително е да поръчате круиз с опция за възстановяване на сумата за билети. По този начин можете да отмените круиза, без да плащате допълнително за анулиране.

* Препоръчително е да изберете уебсайт, който предлага дигитални билети. С този тип билет няма да е необходимо да отпечатвате нищо, а просто ще трябва да го покажете на мобилния си телефон, това е всичко.

Кои са най-добрите круизи по река Сена в Париж и как можете да ги резервирате предварително?

Един от най-добрите начини да опознаете Париж е чрез един от прекрасните круизи по река Сена в Париж, която е главната река в града. Това е една от най-популярните дейности сред българските туристи в Париж.

Предлагат се множество круизи по река Сена, които предлагат страхотно изживяване за туристите в Париж. Един от най-популярните и търсени е круизът “Bateaux Mouches”, който предлага круиз от около час и 10 минути и минава през най-популярните места в Париж като Айфеловата кула, музей Лувър и др.

Предлага се и възможност за круиз по река Сена, който съчетава допълнителни дейности като круиз с напитки, круиз с вечеря или круиз с обиколка с екскурзовод.

Можете също да намерите круизи, които съчетават посещение на други забележителности в Париж като круиз + Триумфалната арка, круиз + градините на двореца „Версай“, круиз + Айфеловата кула или круиз + Дисниленд Париж.

Круизите по река Сена са много популярни, така че трябва да резервирате билети за круиза колкото е възможно по-рано, за да запазите удобна дата и час. Круизи могат да бъдат резервирани предварително през Интернет на уебсайтове като “Tiqets” и други уебсайтове.

Сена е голяма река във Франция , вливаща се в Атлантическия океан. Дължина 776 km, площ на водосборния басейн 78 650 km².

На реката се намира остров Сите, на който първоначално се е намирал Париж и където днес е разположена катедралата Света Богородица. Към реката има голям туристически интерес и тя често присъства като романтичен фон на снимки от Париж. Мостове: Бир Акен, Пон дез Ар.