Дизниленд Париз

Как можете да пропуснете опашката до Дисниленд в Париж?

Какво трябва да знаете преди да си купите билети за Дисниленд?

* Уверете се, че билетите Ви включват директен достъп до Дисниленд, без да чакате на опашки пред касата (Skip The Line).

* Дисниленд предлага достъп и до “Walt Disney Studios”. Ако искате да посетите и двата парка, можете да поръчате комбиниран билет и за двете места.

* Уверете се, че билетите Ви включват услугата Fastpass, която Ви предлага по-бърз достъп до някои места.

* Дигиталните билети са най-добрите! При този тип билети дори не е необходимо да разпечатвате билетите, просто покажете и сканирайте смартфона си с дигиталните билети на входа, и това е всичко.

Как можете да пропуснете дългите опашки пред един от най-популярните паркове в Европа – Дисниленд?

Дисниленд е най-големият и най-успешен парк в Европа с милиони посетители от цял свят всяка година. Това място е най-прекрасното преживяване за семейства с деца и за млади посетители, които идват да се насладят на най-страхотните атракции в света.

Тъй като представлява огромен парк, с редица различни зони, препоръчително е да планирате добре преди да пристигнете на място. Много туристи избират да прекарат повече от един ден в парка и си купуват билети за два дни. Паркът се намира недалеч от Париж и до него може лесно да се стигне с обществен транспорт.

Това е един от най-натоварените обекти в Франция, а ако не искате да чакате дълги часове на опашки за билети, е препоръчително да резервирате билети онлайн с точна дата и час, заобикаляйки дългите опашки пред касата.

В Интернет можете да откриете много уебсайтове, които предлагат онайлн билети за Дисниленд, с които можете да пропуснете опашките. Уебсайтът “Tiqets” се счита за един от най-популярните уебсайтове за българските туристи. Предлага онлайн билети за парка, като освен това можете да изтеглите билетите директно на мобилния си телефон, без да се налага да ги разпечатвате.

Дисниленд Париж

„Дисниленд Париж“ е увеселителен парк ог серията Дисниленд, намиращ се източно от Париж, Франция, в долината на река Марна. Комплексът е разположен в Marne-La-Valle, нов град в източните покрайнини на френската столица, на 32 км (20 мили) от центъра на Париж.

Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки.