Ο απόλυτος οδηγός για να επισκεφτείτε τον Πύργο Burj Khalifa στο Ντουμπάι

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε εισιτήρια για τον Πύργο Burj Khalifa;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε οτι υπάρχουν δύο είδη εισιτηρίων για τον πύργο- το πρώτο είδος είναι τα εισιτήρια παρατήρησης για τους ορόφους 124 και 125 και το δεύτερο είδος, τα οποία είναι premium εισιτήρια, περιλαμβάνουν είσοδο για την πλατφόρμα παρατήρησης του 148ο ορόφου.

Τα εισιτήρια premium, τα οποία είναι και πιο ακριβά, περιλαμβάνουν την είσοδο χωρίς αναμονή στην ουρά (επιλογή Παράλειψη Ουράς) αλλά και πρόσβαση στο σαλόνι αναμονής όπου θα βρείτε γλυκά, χουρμάδες και ένα ζεστό ποτό μαζί με μια έκπτωση 10% στο μαγαζί με τα αναμνηστικά.

Από την στιγμή που υπάρχει μεγάλη ζήτηση και οι μεγάλες ουρές αποτελούν συχνό φαινόμενο στην είσοδο, θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε εισιτήρια premium για να φτάσετε στην πλατφόρμα παρατήρησης πιο εύκολα.

Καλό θα ήταν να επιλέξετε μια ιστοσελίδα που προσφέρει ψηφιακά εισιτήρια. Με αυτό το είδος εισιτηρίων δεν θα χρειαστεί να εκτυπώσετε τίποτα, αλλά απλά να τα δείξετε μέσω του κινητού σας και αυτό είναι όλο.

Πως μπορείτε να μπείτε εύκολα και γρήγορα στον εντυπωσιακό Πύργο Burj Khalifa Tower στο Ντουμπάι;

Ο Burj Khalifa είναι αναμφίβολα το πιο διάσημο αξιοθέατο στο Ντουμπάι. Αν δεν τον έχετε ακουστά, είναι το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο σήμερα, φτάνοντας σε ύψος 828 μέτρων!

Ο πύργος έχει γίνει την πάροδο των χρόνων το σήμα κατατεθέν του Ντουμπάι και των Η.Α.Ε. και προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έρχονται για να απολαύσουν την απίστευτη θέα που προσφέρει ο πύργος, από τα σημεία παρατήρησης, τα οποία βρίσκονται στον 124ο, 125ο και 148ο όροφο.

Αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα αξιοθέατα στο Ντουμπάι και αν δεν θέλετε να περιμένετε στην ουρά των εκδοτηρίων, σας προτείνουμε να κλείσετε εισιτήρια νωρίτερα μέσω διαδικτύου έτσι ώστε να μην ξοδέψετε πολύ χρόνο στις ουρές των εκδοτηρίων. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για εσάς και τους φίλους σας και να πάτε κατευθείαν στον έλεγχο εισητηρίων χωρίς να περιμένετε στην ουρά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφτείτε τον εν λόγω αξιοθέατο.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν την επιλογή "Παραλείψτε τις ουρές" για μια επίσκεψη στον Πύργο Burj Khalifa. Η ιστοσελίδα "Tiqets" για παράδειγμα, προσφέρει τέτοια εισιτήρια όπως κάνουν και άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Σας προτείνουμε να επιλέξετε μια αξιόπιστη και γνωστή ιστοσελίδα που προσφέρει ψηφιακά εισιτήρια χωρίς να χρειάζεται να τα εκτυπώσετε, ενώ παρέχουν και μια άνετη και πάντα διαθέσιμη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Burj Khalifa

Το Μπουρτζ Χαλίφα, γνωστό και ως Μπουρτζ Ντουμπάι, είναι ουρανοξύστης μέσα στην πόλη Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, με ύψος 827 μέτρα και 160 ορόφους.


Η κατασκευή του ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου το 2004 και ολοκληρώθηκε την 1 Οκτωβρίου 2009. Επισήμως, άρχισε να χρησιμοποιείται στις 5 Ιανουαρίου 2010.