Πως μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια για το Μυστικό Δείπνο του Da Vinci στην Εκκλησία Santa Maria Della Gracia στο Μιλάνο;

Ένας από τους πιο δημοφιλείς πόλους έλξης στο Μιλάνο, είναι ο πίνακας του Da Vinci, το Μυστικό Δείπνο, στην Εκκλησία Santa Maria Della Gracia. Είναι ένας από τους πιο διάσημους πίνακες του Leonardo da Vinci και μια από τις πιο διάσημες τοιχογραφίες σε όλο τον κόσμο.

Η εκκλησία βρίσκεται στο Μιλάνο και θεωρείται ένα εντυπωσιακό κτήριο και ένα από τα ομορφότερα στην πόλη. Η εκκλησία υπέστη μεγάλες ζημιές από τον βομβαρδισμό των Άγγλων και των Αμερικάνων κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά κατά απροσδόκητο τρόπο, ο πίνακας του Da Vinci δεν έπαθε σχεδόν τίποτα. Σήμερα είναι ένας από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Μιλάνο.

Αυτό το αξιοθέατο είναι από τα πιο πολυσύχναστα στο Μιλάνο και αν δεν θέλετε να περιμένετε για ώρες στις ουρές των εκδοτηρίων, σας προτείνουμε να κλείσετε ειδικά εισιτήρια από το διαδίκτυο τα οποία περιλαμβάνουν μια περιήγηση με ξεναγό και την επιλογή να προσπεράσετε τις ουρές. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε σε αυτό το δημοφιλές μνημείο.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν αυτά τα ειδικά εισιτήρια με την περιήγηση με ξεναγό και την επιλογή να προσπεράσετε τις ουρές, αλλά σας προτείνουμε να αναζητήσετε ιστοσελίδες με διαδικτυακά εισιτήρια, οι οποίες σας δίνουν την δυνατότητα να κατεβάσετε κατευθείαν στο κινητό σας και τα οποία έχουν επίσης καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για τον πίνακα του Μυστικού Δείπνου στο Μιλάνο;

* Εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι ένας πολύ δημοφιλής πόλος έλξης, σας προτείνουμε να αγοράσετε ειδικά εισιτήρια από το διαδίκτυο τα οποία προσφέρουν γρήγορη είσοδο (Παράκαμψη ουράς). Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο από την αναμονή.

* Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα γρήγορα εισιτήρια συνήθως περιλαμβάνουν και μια περιήγηση με έναν τοπικό ξεναγό (συνήθως στην Αγγλική γλώσσα). Βεβαιωθείτε ότι και τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν την περιήγηση με ξεναγό.

* Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επισκέπτες επιτρέπεται να μείνουν μόνο 15 λεπτά στον χώρο με το Μυστικό Δείπνο.

* Σας προτείνουμε να αγοράσετε εισιτήρια με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης μέχρι και 24 ώρες πριν την άφιξη, σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε την επίσκεψη σας.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Με αυτό το είδος εισιτηρίων, δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σας αλλά απλά να τα δείξετε και να τα περάσετε από τον έλεγχο χρησιμοποιώντας το κινητό σας και αυτό ήταν.

Το Μυστικό Δείπνο είναι μια τοιχογραφία από τα τέλη του 15ου αιώνα από τον Ιταλό καλλιτέχνη Leonardo da Vinci, και βρίσκεται στον χώρο της Μονής της Santa Maria delle Grazie στο Μιλάνο της Ιταλίας. Αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους πίνακες σε όλο τον Δυτικό κόσμο. 

Εξαιτίας των μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν, διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες και σκόπιμες ζημιές που έγιναν, μόνο ένα μικρό μέρος του πρωτότυπου πίνακα σώζεται σήμερα παρά τις πολλές προσπάθειες αποκατάστασης που έγιναν με την τελευταία να χρονολογείται το 1999.