Πως μπορείτε να παρακάμψετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια για το διάσημο Empire State Building στην Νέα Υόρκη;

Ako preskočiť rady pred 1 World Trade Center?

Το Empire State Building στην Νέα Υόρκη είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Νέα Υόρκης, και προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο, και φυσικά τουρίστες από την Ελλάδα. Αν και δεν είναι πια το ψηλότερο κτήριο στην Νέα Υόρκη (το νέο κέντρο εμπορίου "One World Trade Center" είναι το ψηλότερο σήμερα), θεωρείται ακόμα ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Νέα Υόρκη.

Τα καταστρώματα για Παρατήρηση στους πάνω ορόφους, επιτρέπουν στους επισκέπτες να δουν την εντυπωσιακή θέα του Manhattan και της Νέας Υόρκης, (ο αριθμός των selfie που βγαίνουν εδώ είναι αστρονομικός). Υπάρχουν δύο Καταστρώματα Παρατήρησης τα οποία προσφέρουν εξαιρετική θέα. Το πρώτο είναι στον 86ο όροφο και το δεύτερο στον 102ο. Τα εισιτήρια για τον 102ο όροφο κοστίζουν παραπάνω.

Το Empire State Building είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αξιοθέατα, και αν δεν θέλετε αν περιμένετε για ώρες στις ουρές των εκδοτηρίων, σας προτείνουμε να αγοράσετε εισιτήρια "Παράκαμψη ουράς" από το διαδίκτυο με συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε την ουρά στα εκδοτήρια. Υπάρχουν και ειδικά εισιτήρια που προσφέρουν ακόμα γρηγορότερη είσοδο.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν εισιτήρια για το Empire State Buildingαπό το διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα "Tiqets", για παράδειγμα, θεωρείται η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Προσφέρει εισιτήρια στο διαδίκτυο για το Empire State Building και δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα εισιτήρια στο κινητό σας χωρίς να χρειαστεί να τα εκτυπώσετε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για το Empire State Building;

* Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το εισιτήριο περιλαμβάνει την είσοδο στο σημείο παρατήρησης στο 86ο όροφο χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στα εκδοτήρια (Skip the Line).

* Μερικοί ταξιδιώτες επίσης επιλέγουν να ανέβουν ακόμα ψηλότερα, στο σημείο παρατήρησης στον 102ο όροφο.

* Υπάρχουν διάφορα είδη εισιτηρίων για το Empire State Building. Εκτός από την βασική είσοδο στο κτήριο που σας επιτρέπει να φτάσετε στο σημείο παρατήρησης στον 86ο όροφο, υπάρχουν εισιτήρια με ειδική πρόσβαση που προσφέρουν πολύ γρήγορη είσοδο, εισιτήρια για είσοδο Μέρα και Νύχτα, εισιτήρια premium και άλλα.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Με αυτά τα εισιτήρια, δεν θα χρειαστεί ούτε να τα τυπώσετε, απλά δείξτε τα και σκανάρετε τα με το smartphone σας και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο.

Το Κτήριο Εμπάιρ Στέιτ ή Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ (The Empire State Building = «Το Κτήριο της Αυτοκρατορικής Πολιτείας», δηλαδή της Νέας Υόρκης) είναι ένας από τους υψηλότερους και ιστορικότερους ουρανοξύστες στον κόσμο. Βρίσκεται στην πόλη της Νέας Υόρκης (στη διασταύρωση της 5ης Λεωφόρου, νο. 350, και της 34ης δυτικής οδού) και έχει 102 ορόφους. Υπήρξε ο υψηλότερος ουρανοξύστης στη Γη για 41 χρόνια, από την ολοκλήρωσή του το 1931 ως το χτίσιμο του Βόρειου Πύργου του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου το 1972.

Μετά την καταστροφή των πύργων του Κέντρου αυτού από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, το Εμπάιαρ Στέιτ ξανάγινε και παρέμεινε το υψηλότερο κτήριο σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη μέχρι τις 30 Απριλίου 2012, όταν το ξεπέρασε το υπό κατασκευή Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου 1. Ο αρχιτεκτονικός ρυθμός του είναι Αρ Ντεκό.