Πως μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια του δημοφιλούς Széchenyi Spa στην Βουδαπέστη;

Το Széchenyi Spa είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα για τους τουρίστες στην Βουδαπέστη, και ιδιαίτερα για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Είναι ένα εντυπωσιακό συγκρότημα με πισίνες με νερό που προέρχεται από φυσικές θερμές πηγές με εντυπωσιακά σιντριβάνια και μωσαϊκά τα οποία δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και μια μαγική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Το Széchenyi Spa έχει ένα μεγάλο αριθμό από πισίνες με διαφορετικές θερμοκρασίες και μεγέθη (sμερικές είναι κατάλληλες και για οικογένειες με παιδιά). Συνολικά, υπάρχουν 18 διαφορετικές πισίνες με 3 τεράστιές εξωτερικές πισίνες, και τα εισιτήρια εισόδου σας δίνουν πρόσβαση για όλες τις πισίνες. Υπάρχουν επίσης σάουνες, δωμάτια με ατμό ακόμα και γυμναστήριο.

Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στην Βουδαπέστη και αν δεν θέλετε να περάστε πολύ ώρα στα εκδοτήρια εισιτηρίων, καλό θα ήταν να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο διαδίκτυο για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα έτσι ώστε να προσπεράσετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν εισιτήρια για το Széchenyi Spa από το διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα "Tiqets", για παράδειγμα, θεωρείται η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Προσφέρει εισιτήρια στο διαδίκτυο για το Széchenyi Spa και δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα εισιτήρια στο κινητό σας χωρίς να χρειαστεί να τα εκτυπώσετε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για το Széchenyi Spa;

* Βεβαιωθείτε ότι το εισιτήριο σας περιλαμβάνει άμεση πρόσβαση στο Széchenyi Spa χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά των εκδοτηρίων.

* Βεβαιωθείτε ότι το εισιτήριο περιλαμβάνει είσοδο σε όλες τις πισίνες του συγκροτήματος (ένα σύνολο από 18 πισίνες τα Σαββατοκύριακα και 15 τις καθημερινές), συμπεριλαμβανομένης της Fun Pool η οποία έχει τζακούζι και νερό με πίεση.

* Συνιστάται να αγοράσετε εισιτήρια που περιλαμβάνουν και ένα ντουλαπάκι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα όταν πάτε στις πισίνες.

* Συνιστάται επίσης να αγοράσετε εισιτήρια από ένα σαιτ που επιτρέπει δωρεάν ακύρωση μέχρι και 72 ώρες πριν την άφιξη.

* Πολλοί ταξιδιώτες επιλέγουν να αγοράσουν συνδυαστικά εισιτήρια όπως μια κάρτα που περιλαμβάνει το spa και μασάζ (όπως αυτή) ή μια κάρτα VIP (όπως αυτή) η οποία προσφέρει επιπλέον οφέλη και δώρα.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Με αυτά τα εισιτήρια, δεν θα χρειαστεί ούτε να τα τυπώσετε, απλά δείξτε τα και σκανάρετε τα με το smartphone σας και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο.

 

 Περίτεχνα ιαματικά λουτρά που χτίστηκαν το 1913, με τρούλο, τεράστιες πισίνες και εκτοξευτήρες υδρομαλάξεων.