Ανάκτορο των Βερσαλλιών

Πως μπορείτε να παρακάμψετε τις ουρές στο Παλάτι των Βερσαλλιών;

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για το Παλάτι των Βερσαλλιών;

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια περιλαμβάνουν πρόσβαση σε όλες τις περιοχές του χώρου και του μουσείου των Βερσαλλιών (το Παλάτι των Βερσαλλιών, τα Παλάτια Trianon, τις κατοικίες της Μαρίας Αντουανέτας και φυσικά τους κήπους.)

* Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε εισιτήρια μόνο για το παλάτι αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν να αγοράσουν εισιτήρια που περιλαμβάνουν πρόσβαση σε όλες τις περιοχές συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο σόου με τα σιντριβάνια.

* Μπορείτε επίσης να βρείτε εισιτήρια all-inclusive με πρόσβαση σε όλες τις περιοχές του χώρου, επαγγελματική ξενάγηση και προσωπική μεταφορά από το κέντρο του Παρισιού προς τις Βερσαλλίες με επιστροφή. Δείτε εδώ για παράδειγμα.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Με αυτά τα εισιτήρια, δεν θα χρειαστεί ούτε να τα τυπώσετε, απλά δείξτε τα και σκανάρετε τα με το smartphone σας και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο.

Πως μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια για το Παλάτι και τους Κήπους των Βερσαλλιών;

Το Παλάτι και οι Κήποι των Βερσαλλιών, είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στην Γαλλία αλλά και σε όλο το κόσμο, και παρότι είναι 40 λεπτά μακριά από το Παρίσι, πολλοί τουρίστες επιλέγουν να περάσουν μια ολόκληρη ημέρα ή την μισή με μια επίσκεψη σε αυτούς τους καλοδιατηρημένους και όμορφους κήπους οι οποίοι αποτελούν Μνημείο Πολιτισμικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Και το παλάτι και οι κήποι, προσφέρουν μια όμορφη εμπειρία για τους επισκέπτες. Μπορείτε να περπατήσετε εκατοντάδες στρέμματα πανέμορφων κήπων και να δείτε το παλάτι όπου υπάρχουν δωμάτια διακοσμημένα με εντυπωσιακές τοιχογραφίες, τα πρωτότυπα βασιλικά έπιπλα και άλλα.

Ένα ακόμα δημοφιλές αξιοθέατο στο Παλάτι των Βερσαλλιών είναι το σόου με τα μουσικά σιντριβάνια που λαμβάνει χώρα συγκεκριμένες μέρες στους κήπους. Τα βασικά εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν το σόου και θα πρέπει να αγοράσετε ένα ειδικό εισιτήριο για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το φαντασμαγορικό σόου.

Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αξιοθέατα στην Γαλλία και αν δεν θέλετε να περάσετε πολλές ώρες περιμένοντας στις ουρές στα εκδοτήρια, σας προτείνουμε μα κλείσετε τα εισιτήρια σας διαδικτυακά, εκ των προτέρων, παρακάμπτοντας τις πολύ χρονοβόρες ουρές.

Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά σαιτ που προσφέρουν εισιτήρια για το Παλάτι των Βερσαλλιών, τα οποία σας επιτρέπουν να παρακάμψετε τους άλλους τουρίστες που είναι κολλημένοι στις ουρές των εκδοτηρίων. Το σαιτ ’Tiqets’ για παράδειγμα, θεωρείται ένα από τα καλύτερα από τους Έλληνες ταξιδιώτες. Προσφέρει διαδικτυακά εισιτήρια αλλά και την επιλογή να κατεβάσετε τα εισιτήρια κατευθείαν στο κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να τα εκτυπώσετε.

Ανάκτορο των Βερσαλλιών

Το ανάκτορο των Βερσαλλιών βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι στην πόλη των Βερσαλλιών. Από το 1682 ως το 1789 οι Βερσαλλίες ήταν πρωτεύουσα της Γαλλίας. Σήμερα αποτελεί ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Το ανάκτορο των Βερσαλλιών είναι σήμερα Εθνικό Μουσείο της Γαλλίας, και πραγματικός πόλος έλξης εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο. Απασχολεί 900 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο δέχεται περίπου 3 εκατομμύρια επισκέπτες στο κτίριο, και άλλα 7 εκατομμύρια στους τεράστιους κήπους. Το 70% των τουριστών είναι ξένοι.