Warner Bros. Studio Tour Λονδίνο

Πως να κάνετε κράτηση εύκολα για την περιήγηση στο Στούντιο της Warner Bros. για τον Harry Potter στο Λονδίνο;

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για την Περιήγηση του Harry Potter;

* Σας προτείνουμε να κλείσετε τα εισιτήρια σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, αλλιώς ενδέχεται να βρεθείτε χωρίς εισιτήρια.

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν είσοδο στο Στούντιο της Warner Bros., το οποίο βρίσκεται στο Οδός Περιήγηση Στούντιο, Leavesden, WD25 7LR, Λονδίνο.

* Το στούντιο βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας περίπου από το Λονδίνο, επομένως πολλοί ταξιδιώτες επιλέγουν να κλείσουν εισιτήρια με υπηρεσία μεταφοράς με ιδιωτικό λεωφορείο από το Λονδίνο με επιστροφή, για να διασφαλίσουν εύκολη και γρήγορη άφιξη.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Με αυτό το είδος εισιτηρίων, δεν θα χρειαστεί να τυπώσετε τα εισιτήρια σας αλλά απλά να τα δείξετε και να τα περάσετε από τον έλεγχο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και αυτό ήταν.

Πως μπορείτε να κάνετε την δημοφιλή περιήγηση του Harry Potter στο Στούντιο της Warner Bros. η οποία θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς πόλους έλξης για τους τουρίστες στο Λονδίνο;

Μόλις μια ώρα με το αυτοκίνητο μακριά από το Λονδίνο, βρίσκεται το διάσημο Στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά ταινιών Harry Potter. Το 2012, το Στούντιο της Warner Bros ξεκίνησε μια περιήγηση στα παρασκήνια της ταινίας του Harry Potter και από τότε, έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους πόλους έλξης για οικογένειες στο Λονδίνο.

Αυτή η περιήγηση στο στούντιο του Harry Potter, η οποία αποκαλείται "Η Δημιουργία του Harry Potter", διαρκεί περίπου 4 ώρες (περίπου 7 ώρες μαζί με το ταξίδι) και επιτρέπει στους επισκέπτες να πάρουν μια γεύση από τον κόσμο του Harry, της Hermione, του Ron και των φίλων τους στα παρασκήνια των γυρισμάτων του Harry Potter. Σε αυτή την ιδιωτική ξενάγηση, μπορείτε να βρείτε την αυθεντική πλατφόρμα 9 του Harry Potter 3/4 από το τρένο Hogwarts Express, την Μεγάλη Αίθουσα, την κοιλάδα Diagon, το Μαύρο Δάσος, το Γραφείο του Dumbledore και πολλά άλλα.

Αυτό το αξιοθέατο είναι από τα πιο πολυσύχναστα στην περιοχή του Λονδίνου και αν σχεδιάζετε να πάτε εκεί, σας προτείνουμε να κλείσετε εισιτήρια όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσω ιντερνετ έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε θέση για την περιήγηση, αλλιώς, ενδέχεται να μην βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια. Επίσης, σας προτείνουμε να αγοράσετε ειδικά εισιτήρια με υπηρεσία ιδιωτικού λεωφορείου από το Λονδίνο με επιστροφή έτσι ώστε να διασφαλίσετε γρήγορη και εύκολη άφιξη.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες οι οποίες προσφέρουν εισιτήρια για την περιήγηση στο Στούντιο του Harry Potter, και τα οποία περιλαμβάνουν την μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο από το Λονδίνο, αλλά σας προτείνουμε να ψάξετε για μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει διαδικτυακά εισιτήρια και σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα εισιτήρια σας απευθείας στο κινητό σας χωρίς να χρειαστεί να τα εκτυπώσετε αλλά επίσης προσφέρει και καλή υποστήριξη πελατών.

Η Περιήγηση στο Στούντιο της Warner Bros. στο Λονδίνο – Η Δημιουργία του Harry Potter είναι ένας δημοφιλής τρόπος έλξης στο Leavesden στην νοτιοανατολική Αγγλία. Όντας διαφορετικό από τον Μαγικό Κόσμο του Harry Potter που βρίσκεται στα θεματικά πάρκα των Universal Studios, αποτελεί μια μόνιμη έκθεση που προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια των ταινιών του Harry Potter.

Η Περιήγηση στο Στούντιο της Warner Bros. στο Λονδίνο είναι πιθανώς η μοναδική μόνιμη έκθεση κινηματογράφησης τέτοιου μεγέθους στο κόσμο. Άνοιξε για το κοινό το 2012 και από τότε καλωσορίζει 6.000 επισκέπτες περίπου την ημέρα τις περιόδους με μεγάλη κίνηση. Το TripAdvisor ανέφερε ότι η Περιήγηση στο Στούντιο της Warner Bros. στο Λονδίνο – Η Δημιουργία του Harry Potter είναι το αξιοθέατο με τις υψηλότερες κριτικές σε όλο τον κόσμο από τότε που άνοιξε.