Πως μπορείτε να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια της Sagrada Familia;

Η Sagrada Familia είναι ένας από τους πιο διάσημους και δημοφιλής τόπος για τους τουρίστες στην Βαρκελώνη. Αυτή η εντυπωσιακή εκκλησία, η μεγαλοπρεπής δουλειά του Καταλανού αρχιτέκτονα Gaudi, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Σε αυτό το εντυπωσιακό κτήριο, μπορείτε να βρείτε ένα μουσείο που δείχνει την ιστορία της Sagrada Familia από την αρχή της κατασκευής της μέχρι και σήμερα και έχει επίσης πολλούς πίνακες και μοντέλα που σχετίζονται με τον σχέδιο της. Πολλοί τουρίστες επιλέγουν να φτάσουν στην κορυφή των πύργων για να δουν την εντυπωσιακή θέα της Βαρκελώνης.

Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στην Βαρκελώνης και αν δεν θέλετε να περάστε πολύ ώρα στα εκδοτήρια εισιτηρίων, καλό θα ήταν να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο διαδίκτυο για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα έτσι ώστε να προσπεράσετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια.

 Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν εισιτήρια για το Sagrada Familia από το διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα "Tiqets", για παράδειγμα, θεωρείται η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Προσφέρει εισιτήρια στο διαδίκτυο για το Sagrada Familia και δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα εισιτήρια στο κινητό σας χωρίς να χρειαστεί να τα εκτυπώσετε.

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για την Sagrada Familia;

Η Σαγράδα Φαμίλια είναι μεγάλη ρωμαιοκαθολική εκκλησία στη Βαρκελώνη της Καταλονίας στην Ισπανία, σχεδιασμένη από τον Καταλανό αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί (1852-1926). Αν και ημιτελής, η εκκλησία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και το Νοέμβριο του 2010 εγκαινιάστηκε και καθαγιάστηκε από τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και έγινε Βασιλική και μπορεί πλέον να τελεστεί εκεί η Θεία Λειτουργία και να την παρακολουθήσουν οι πιστοί.

Αν και η κατασκευή της Σαγράδα Φαμίλια είχε ξεκινήσει το 1882, όταν το έργο ανέλαβε ο Γκαουντί το 1883, τη μεταμόρφωσε με το αρχιτεκτονικό και μηχανικό στυλ του συνδυάζοντας το γοτθικό ρυθμό και μορφές Μοντερνισμούμε φιλόδοξες διαρθρωτικές κολόνες και αψίδες.