Πώς να αποφύγετε τις ουρές στο Πάρκο Gardaland στην Ιταλία;

Πώς να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια ενός από τα πιο δημοφιλή πάρκα στην Ιταλία – το Πάρκο Gardaland;

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για το Πάρκο Gardaland στην Ιταλία;

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν άμεση πρόσβαση στο Πάρκο Gardaland χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στις ουρές των εκδοτηρίων.

* Το Πάρκο GardaLand φιλοξενεί επίσης το Πάρκο Θαλάσσιας Ζωής. Αν θέλετε να επισκεφτείτε και τα δύο πάρκα, μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο με έκπτωση. (Δείτε εδώ για παράδειγμα).

* Υπάρχουν ακόμα 2 πολύ δημοφιλή πάρκα κοντά στην λίμνη garada – το Υδάτινο Πάρκο Caneva και το Πάρκο Movieland.

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας για το Gardaland περιλαμβάνουν πρόσβαση για όλες τις εγκαταστάσεις του πάρκου.

* Σας προτείνουμε να επιλέξετε μια ιστοσελίδα που προσφέρει ψηφιακά εισιτήρια. Με αυτό το είδος εισιτηρίων, δεν θα χρειαστεί να εκτυπώσετε τίποτα αλλά απλά να τα δείξετε από το κινητό σας.

Το Πάρκο Gardaland είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές πάρκο αναψυχής στην Ιταλία. Κάθε χρόνο, το πάρκο προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο, όπως ταξιδιώτες από την Ελλάδα και οικογένειες που επισκέπτονται την όμορφη λίμνη Garda, στην βόρεια Ιταλία σαν μέρος των διακοπών τους.

Το Πάρκο βρίσκεται στην Λίμνη Garda, η οποία θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για οικογένειες με παιδιά στην Ιταλία αφού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών. Το Πάρκο περιλαμβάνει επίσης στις εγκαταστάσεις του το Πάρκο Θαλάσσιας Ζωής το οποίο φιλοξενεί εκατοντάδες μοναδικά θαλάσσια ζώα.

Από την στιγμή που αποτελεί ένα τεράστιο πάρκο, με διάφορες περιοχές για να επισκεφτεί κανείς, σας προτείνουμε να κάνετε ένα καλό σχεδιασμό πριν επισκεφτείτε το πάρκο. Επίσης, σας προτείνουμε να αγοράσετε τα εισιτήρια εκ των προτέρων έτσι ώστε να μπείτε εύκολα και γρήγορα χωρίς να περιμένετε στις ουρές των εκδοτηρίων, αφού θα έχετε ήδη κάνει κράτηση για το εισιτήριο σας για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Πώς να το κάνετε αυτό; Λοιπόν, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν διαδικτυακά εισιτήρια για το Πάρκο Gardaland, έτσι ώστε να αποφύγετε τις ουρές. Η ιστοσελίδα "Tiqets", για παράδειγμα, θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Προσφέρει διαδικτυακά εισιτήρια για το Πάρκο Gardaland και το Πάρκο Θαλάσσια Ζωής, με τα οποία μπορείτε να αποφύγετε τις ουρές ενώ σας παρέχεται η δυνατότητα να κατεβάσετε τα εισιτήρια κατευθείαν στο κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να τα εκτυπώσετε. Απλά σκανάρετε το κινητό σας στην είσοδο και είστε έτοιμοι.

Λίμνη Γκάρντα

Η λίμνη Γκάρντα είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας. Η λίμνη βρίσκεται στη βόρεια Ιταλία, ανάμεσα στη Μπρέσια και στη Βερόνα, και έχει έκταση 370 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η λίμνη σχηματίστηκε στο τέλος της εποχής των Παγετώνων. Σήμερα είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Η λίμνη και οι ακτογραμμές της είναι μοιρασμένες στις επαρχίες Βερόνα (νοτιοανατολικά), Μπρέσια (νότιοδυτικά) και Τρέντο (βόρεια).