Πώς να παρακάμψετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια σε μια από τις πιο δημοφιλείς γκαλερί, την Borghese στην Ρώμη;

Η Γκαλερί Bοrghese στην Ρώμη είναι μια από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς ατραξιόν στην Ρώμη και θεωρείται ένα ιδιαίτερο μέρος για τους λάτρεις της τέχνης. Η γκαλερί βρίσκεται στο πάρκο Villa Burghese το οποίο είναι ένα μεγάλο και γοητευτικό πάρκο που περιλαμβάνει λίμνες, μονοπάτια, ναούς και άλλα.

Το μουσείο στην Γκαλερί Bοrghese προσφέρει μια ποιοτική συλλογή από διάσημους Ιταλούς καλλιτέχνες, όπως ο Bernini, ο Raphael, ο Canova, οCaravaggio και άλλοι. Ανάμεσα στα πιο διάσημε έργα μπορείτε να δείτε: γλυπτά της Pauline, της αδερφής του Napoleon που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Canova, τον πίνακα του Raphael "ταφή", το γλυπτό του Bernini "Δαβίδ" και πολλά άλλα.

Επειδή η Γκαλερί Bοrghese είναι γεμάτη επισκέπτες κάθε χρόνο, συνιστάται να κλείσετε τα εισιτήρια σας εκ των προτέρων μέσω του διαδικτύου, για να διασφαλίσετε ότι θα βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να κλείσετε εισιτήρια που περιλαμβάνουν μια μικρή ξενάγηση ενώ προσφέρουν επίσης την επιλογή "Παράκαμψη της ουράς" με είσοδο στην γκαλερί χωρίς χρόνο αναμονής.

Υπάρχουν πολλά σάιτ που προσφέρουν εισιτήρια για την Γκαλερί Bοrghese μέσω του διαδικτύου, αλλά καλό θα ήταν να αναζητήσετε σάιτ για εισιτήρια που προσφέρουν την δυνατότητα να κατεβάσετε το εισιτήριο σας κατευθείαν στο κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να το εκτυπώσετε, αλλά και υποστήριξη πελατών 24/7.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για την Γκαλερί Bοrghese;

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας, σας παρέχουν άμεση είσοδο στην Γκαλερί Bοrghese και στις προσωρινές εκθέσεις.

* Αν θέλετε γρήγορη πρόσβαση στην γκαλερί, μπορείτε να αγοράσετε Iειδικά εισιτήρια με ξενάγηση στην γκαλερί που σας δίνουν την επιλογή "Παράκαμψη της ουράς" αλλά και ξενάγηση στους όμορφους κήπους.

* Περάστε λίγο χρόνο με μια βόλτα στο πάρκο και στους πανέμορφους κήπους γύρω από την γκαλερί.

* Μπορεί να θελήσετε επίσης να αγοράσετε το εισιτήριο Roma Pass, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για πολλά αξιοθέατα της Ρώμης και δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Αυτά τα εισιτήρια, δεν χρειάζεται να τα εκτυπώσετε, απλά να τα δείξετε το κινητό σας στο σκανάρισμα στην είσοδο, και αυτό είναι όλο.

Η Γκαλλερία Μποργκέζε (Galleria Borghese) βρίσκεται στον Οίκο Μποργκέζε (Casino Borghese) της ομώνυμης βίλλας, στη Ρώμη. Πρόκειται για μικρό σχετικά μουσείο, μοναδικό όμως ως προς τους πίνακες του Καραβάτζο και τα γλυπτά του Μπερνίνι που διαθέτει.

Το ανάκτορο οικοδομήθηκε στις αρχές του 17ου αιώνα από τον αρχιτέκτονα Flaminio Ponzio για τον καρδινάλιο Σκιπίωνα Μποργκέζε, συλλέκτη έργων τέχνης και προστάτη του Μπερνίνι. Ήδη από τον 18ο αιώνα η βίλα ήταν δημόσιο μουσείο και το 1902 αγοράστηκε από το ιταλικό κράτος.