Disneyland στο Παρίσι

Πώς να παρακάμψετε τις ουρές στην Disneyland στο Παρίσι;

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για την
Disneyland στο Παρίσι;

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν άμεση πρόσβαση στην Disneyland στο Παρίσι, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στην γραμμή των εκδοτηρίων.

* Το πάρκο της Disneyland στο Παρίσι προσφέρει επίσης πρόσβαση στα Walt Disney Studios. Αν θέλετε να επισκεφτείτε και τα δύο πάρκα, μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο που συνδυάζει και τα δύο πάρκα.

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν την υπηρεσία Fastpass που προσφέρει γρηγορότερη πρόσβαση σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Αυτά τα εισιτήρια, δεν χρειάζεται να τα εκτυπώσετε, απλά να τα δείξετε το κινητό σας στο σκανάρισμα στην είσοδο, και αυτό είναι όλο.

Πως μπορείτε να παρακάμψετε τις μακριές ουρές στα εκδοτήρια σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα στην Ευρώπη; – στην Disneyland στο Παρίσι;

Η Disneyland στο Παρίσι είναι το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο πάρκο στην Ευρώπη, με εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο να την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Αυτή είναι η απόλυτη εμπειρία για οικογένειες με παιδιά και νεαρούς επισκέπτες που έρχονται για να απολαύσουν τις καλύτερες ατραξιόν στον κόσμο.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι ένα τεράστιο πάρκο, με πολλές διαφορετικές περιοχές, συνιστάται να έχετε σχεδιάσει καλά την επίσκεψη σας πριν φτάσετε στο πάρκο. Πολλοί τουρίστες επιλέγουν να περάσουν πάνω από μια ημέρα στο πάρκο και αγοράζουν εισιτήρια για δύο ημέρες. Το πάρκο δεν βρίσκεται μακριά από το Παρίσι και μπορείτε να το επισκεφτείτε χρησιμοποιώντας τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Το Παρίσι είναι από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις στην Ευρώπη και αν δεν θέλετε να περιμένετε για ώρες στις ουρές των εκδοτηρίων, σας προτείνουμε να κλείσετε τα εισιτήρια διαδικτυακά για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, έτσι ώστε να προσπεράσετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια.

Υπάρχουν πολλά σάιτ που προσφέρουν εισιτήρια για την Disneyland στο Παρίσι μέσω του διαδικτύου, αλλά καλό θα ήταν να αναζητήσετε σάιτ για εισιτήρια που προσφέρουν την δυνατότητα να κατεβάσετε το εισιτήριο σας κατευθείαν στο κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να το εκτυπώσετε, αλλά και υποστήριξη πελατών 24/7.

Disneyland Paris

Η Disneyland Paris (πρώην Euro Disney) είναι ένα τουριστικό συγκρότημα με συνολική έκταση 22 τετραγωνικών χιλιομέτρων που βρίσκεται στην κοινότητα του Chessy, 32 χιλιόμετρα ανατολικά του Παρισιού.

Ο χώρος περιλαμβάνει 2 θεματικά πάρκα- Parc Disneyland και Walt Disney Studios – ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, γήπεδα γκολφ και άλλα. Πρόκειται για το νούμερο ένα ταξιδιωτικό προορισμό της Ευρώπης με περισσότερους από 13 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.