Φεστιβάλ Κέκενχοφ και Τουλίπας

Πως να πάτε εύκολα και γρήγορα στους όμορφους Κήπους Keukenhof στην Ολλανδία;

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για τους Κήπους Keukenhof στην Ολλανδία;

* Βεβαιωθείτε ότι το εισιτήριο σας περιλαμβάνει απευθείας πρόσβαση στους Κήπους Keukenhof χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στα εκδοτήρια εισιτηρίων (Skip the Line).

* Πολλοί ταξιδιώτες επιλέγουν να αγοράσουν εισιτήρια για τους Κήπους Keukenhof τα οποία περιλαμβάνουν μετακίνηση με λεωφορείο από το Ρότερνταμ ή την Χάγη αλλά και μια ξενάγηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επόμενη σελίδα.

* Σας προτείνουμε να πάτε στους κήπους όσο το δυνατόν νωρίτερα για να έχετε αρκετό χρόνο να περπατήσετε τριγύρω χωρίς πίεση. Το να φτάσετε στο πάρκο είναι σχετικά εύκολο και μπορείτε να το κάνετε με το αυτοκίνητο σας ή με συγκοινωνίες από το Άμστερνταμ αλλά και όλη την Ολλανδία.

* Σας προτείνουμε να αγοράσετε ψηφιακά εισιτήρια τα οποία σας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσετε με το κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να τα εκτυπώσετε (απλά δείξτε το εισιτήριο στο smartphone σας στην είσοδο και μπείτε).

Οι Κήποι Keukenhof στην Ολλανδία (Keukenhof) αποτλούν ένα από τα πιο διάσημα και θεαματικά τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο. Κάθε χρόνο, για δύο μήνες μόνο, οι κήποι θα είναι ανοιχτοί για τους επισκέπτες και θα προσφέρουν μια μοναδική και πολύχρωμη εμπειρία από εκατομμύρια λουλούδια, και ιδιαίτερα τις διάσημες Τουλίπες από την Ολλανδία. Εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τους κήπους κάθε χρόνο, όπως και πολλοί ταξιδιώτες από την Ελλάδα οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν αυτή την εξαιρετική εμπειρία.

Οι κήποι, οι οποίοι βρίσκονται 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ, θεωρούνται οι μεγαλύτεροι κήποι με λουλούδια στον κόσμο και κάθε χρόνο φυτεύονται εκατομμύρια νέα λουλούδια. Αυτοί οι εξαιρετικοί κήποι συμπεριλαμβάνουν και όμορφα μονοπάτια και λίμνες τα οποία είναι περιτριγυρισμένα από λουλούδια. Υπάρχει και ένα πάρκο αναψυχής κατάλληλο για παιδιά, μια λίμνη με κύκνους, περιοχές για φαγητό και διάφορα αξιοθέατα για οικογένειες και παιδιά.

Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αξιοθέατα στην Ολλανδία και επειδή είναι ανοιχτό μόνο για δύο μήνες τον χρόνο, το μέρος αυτό έχει πάντα κόσμο και είναι γεμάτο επισκέπτες. Οι ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλες και ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει μέχρι και την μια ώρα. Για να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές και να εξοικονομήσετε χρόνο, συνιστάται να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων από το ιντερνετ. Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής και καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το Keukenhof.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν εισιτήρια για τους Κήπους Keukenhof μέσα από το ιντερνετ έτσι ώστε να παρακάμψετε τις ουρές. Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα αξιόπιστο και γνωστό σαιτ το οποίο έχει εξυπηρέτηση πελατών και προσφέρει ψηφιακά εισιτήρια χωρίς να χρειάζεται να τα εκτυπώσετε. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε το περάσετε το κινητό σας πάνω από το σύστημα ελέγχου εισιτηρίων στην είσοδο.

Keukenhof

Το Keukenhof, έχει τους μεγαλύτερους κήπους με λουλούδια και βρίσκεται στην πόλη Lisse, στην Ολλανδία. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, το Πάρκο Keukenhof καλύπτει μια περιοχή 320.000 μ2 και περίπου 7 εκατομμύρια λουλούδια που φυτεύονται κάθε χρόνο στους κήπους. Αν και το Keukenhof είναι κυρίως γνωστό για τις τουλίπες του, εκεί θα μπορέσετε να δείτε και υάκινθους, νάρκισσους, κρίνα, τριαντάφυλλα, γαρίφαλα και ίριδες.

Το Keukenhof βρίσκεται στην περιοχή της Νότιας Ολλανδίας, νότια από το Χάρλεμ και νοτιοδυτικά από το Άμστερνταμ σε μια περιοχή που λέγεται "Περιοχή με αμμόλοφους και βολβούς". Το Keukenhof είναι ανοιχτό για 8 εβδομάδες μόνο από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα μέσα Μαΐου. Η καλύτερη στιγμή για να δείτε τις τουλίπες είναι γύρω στα μέσα Απριλίου, αλλά αυτό εξαρτάται από τον καιρό κατά την διάρκεια της εποχής ανάπτυξης η οποία μπορεί να διαφέρει κάθε χρόνο.