Κολοσσαίο Ρώμη

Πως μπορείτε να αποφύγετε την ουρά στο Κολοσσαίο στην Ρώμη;

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για το Κολοσσαίο;

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν απευθείας πρόσβαση Κολοσσαίο χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε στα εκδοτήρια (Skip the line).

* Μπορεί να θελήσετε επίσης να αγοράσετε το εισιτήριο Roma Pass, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για πολλά αξιοθέατα της Ρώμης και δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

* Βεβαιωθείτε ότι τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στην Ρωμαϊκή Αγορά και στον Λόφο του Παλατίνο.

* Συνιστάται να αγοράσετε εισιτήρια που περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση στον 1ο αλλά και στον 2ο όροφο του Κολοσσαίου αλλά και στην Αρένα.

* Τα ψηφιακά εισιτήρια είναι τα καλύτερα! Με αυτά τα εισιτήρια, δεν θα χρειαστεί ούτε να τα τυπώσετε, απλά δείξτε τα και σκανάρετε τα με το smartphone σας και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο.

Πως μπορείτε να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια του Κολοσσαίου στην Ρώμη;

Το Κολοσσαίο είναι η καρδιά κάθε ταξιδιού στην Ρώμη. Το μεγαλείο της μεγάλης αυτοκρατορίας που υπήρξε για εκατοντάδες χρόνια ιστορίας. Δεν μπορείτε να επισκεφτείτε την Ρώμη χωρίς μια επίσκεψη σε αυτό το εντυπωσιακό μνημείο.

Το Κολοσσαίο είναι ο πιο δημοφιλής πόλος έλξης για τους τουρίστες, και πολλοί περνάνε από το υπόγειο στην αρένα και τον πρώτο και δεύτερο όροφο.

Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στην Ρώμη και αν δεν θέλετε να περάστε πολύ ώρα στα εκδοτήρια εισιτηρίων, καλό θα ήταν να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο διαδίκτυο για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα έτσι ώστε να προσπεράσετε τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν εισιτήρια για το Κολοσσαίο από το διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα "Tiqets", για παράδειγμα, θεωρείται η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Προσφέρει εισιτήρια στο διαδίκτυο για το Κολοσσαίο και δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα εισιτήρια στο κινητό σας χωρίς να χρειαστεί να τα εκτυπώσετε.

για το Κολοσσαίο

Το Φλάβειο Αμφιθέατρο ή περισσότερο γνωστό με την ονομασία Κολοσσαίο, ήταν ένα αμφιθέατρο στην Ρώμη. Βρίσκεται στη ΝΑ. πλευρά της Ρωμαϊκής Αγοράς. Μετά από σεισμούς και λεηλασίες κατά την διάρκεια των αιώνων αποτελεί σήμερα ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα της σύγχρονης Ρώμης.

Στο Κολοσσαίο πραγματοποιούνταν αγώνες με ελεύθερη είσοδο, οι οποίοι διοργανώνονταν από τους αυτοκράτορες για να αυξάνουν την δημοτικότητά τους. Οι αγώνες διαρκούσαν μία μέρα ή και περισσότερες. Ξεκινούσαν με κωμικές πράξεις και εξωτικά ζώα, και ολοκληρώνονταν με τις μονομαχίες μεταξύ ζώων και μονομάχων, ή μόνο μεταξύ μονομάχων.