Гардаленд Италия

Как можете да пропуснете опашката пред парка Гардаленд в Италия?

Какво трябва да знаете преди да си купите билети за парка Гардаленд в Италия?

* Уверете се, че билетите Ви включват директен достъп до парка Гардаленд, без да чакате на опашки пред касата (Skip the line).

* В Гардаленд се включва и паркът “Sea Life”. Ако искате да посетите и двата парка, можете да поръчате билет с отстъпка.

* Уверете се, че Вашите билети за Гардаленд включват достъп до всички паркове

* Дигиталните билети са най-добрите! При този тип билети дори не е необходимо да разпечатвате билетите, просто покажете и сканирайте смартфона си с дигиталните билети на входа, и това е всичко.

Как можете да пропуснете дългите опашки пред един от най-популярните паркове в Италия – паркът Гардаленд?

Паркът Гардаленд е най-големият и най-популярният увеселителен парк в Италия. Всяка година привлича милиони туристи от цял свят, включително много българи пътници и семейства, които идват да посетят красивото езеро Гарда в Северна Италия, докато са на почивка.

Паркът е разположен до езерото Гарда, което се счита за един от най-популярните райони за семейства с деца в Италия и предлага голямо разнообразие от съоръжения, подходящи за деца и по-големи хора на всички възрасти. В паркът се включва и паркът “Sea Life”, който представлява огромен аквариум със стотици уникални морски създания.

Това е един от най-натоварените обекти в Италия, а ако не искате да чакате дълги часове на опашки за билети, е препоръчително да резервирате билети онлайн с точна дата и час, заобикаляйки дългите опашки пред касата.

Как да го направите? Съществуват много уебсайтове, които предлагат онайлн билети за парка Гардаленд, благодарение на които можете да пропуснете опашките. Уебсайтът “Tiqets” се счита за един от най-популярните уебсайтове за българските туристи.

Предлага онлайн билети за парка Гардаленд, както и за парка Sea Life, с които ще можете да пропуснете опашките, като освен това можете да изтеглите билетите директно на мобилния си телефон, без да се налага да ги разпечатвате. Просто сканирайте смартфона си на входа и влезте.

Гардаленд

Гарда е най-голямото езеро в Италия. Намира се в Горна Италия между Алпите и долината на По.Езерото има площ от 369,98 km², дължина 51,6 km, ширина 17,2 km, най-голямата му дълбочина е 346 m, средната му дълбочина е 133,3 m.

Неговото древно име от 200 пр.н.е. до 800 г. е Lacus benacus. Името произлиза от божеството Benacus. Брегът на езерото е заселен от 2000 пр.н.е. Северната част на езерото Гарда е принадлежала до 1918 г. към Австро-Унгария.