Hvordan kan du undgå de lange køer ved billetlugen til Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel?


Et besøg på Vatikanmuseet er næsten påkrævet for enhver turist i Rom. De storslåede og imponerende bygninger, atmosfæren og stedets lange og fascinerende historie gør besøg i Vatikanet til en fantastisk oplevelse.

Vatikankomplekset består af flere forskellige områder, herunder Vatikanmuseet, Det Sixtinske Kapel, Vatikanhaverne, Peterskirken og meget mere. Der kræves en separat billet til hver af disse.

Dette er en af de travleste attraktioner i Rom, og hvis du ikke har lyst til at stå i kø i timevis ved billetlugen, anbefales det kraftigt, at du booker dine billetter online på forhånd og dermed undgår den frygtelig lange ventetid.

Der er mange websider, der sælger billetter til Vatikanmuseet, så du ikke behøver at vente sammen med andre turister, der sidder fast i de alenlange køer. For eksempel betragtes 'Tiqets’-hjemmesiden som en af de bedste af danske rejsende. De tilbyder online billetter til Vatikanet og giver også mulighed for at downloade billetterne direkte til din mobiltelefon uden at skulle printe dem.

For mere information om at springe køen over ved Vatikanmuseet

Hvad bør man vide, før man køber billetter til Vatikanmuseet?


  • * Sørg for, at din billet inkluderer direkte adgang til Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel uden at skulle stå i kø ved billetlugen (Skip the Line).
  • * Sørg også for, at din billet inkluderer ubegrænset tid i Vatikanmuseet.
  • * Det anbefales kraftigt, at du tilkøber hovedtelefoner, der giver detaljerede kommentarer, når du køber dine billetter. Det vil bestemt gøre hele oplevelsen bedre.
  • * Digitale billetter er de bedste! Med denne type billet behøver du ikke engang at printe billetten. Du skal blot vise og scanne din smartphone med din digitale billet ved indgangen - så simpelt er det.
Klik her for mere information

Vatikanmuseet


Vatikanmuseet ligger i Vatikanstaten i Rom. Museet, som egentlig består af flere separate samlinger, er blandt de største museer i verden. Museet rummer enorme samlinger, tilhørende Den romersk-katolske kirke og samlet gennem århundreder. Samlingen rummer nogle af de bedst kendte klassiske skulpturer og mest betydningsfulde mesterværker fra Renæssancen.

Pave Julius 2. (1503 – 1513) grundlagde museet i starten af 1500-tallet og samlingerne er forøget næsten uafbrudt siden da. Vatikanmuseet besøges årligt af ca 5 millioner gæster. I 2007 var besøgstallet oppe på 4.310.083 gæster og i 2011 rundede man 5.000.000.