Gardaland Resort

Hogyan kerüljük el a hosszú sorban állást a Gardaland parkban, Olaszországban?

Mit kell tudnunk, mielőtt megvásárolnánk a jegyeket az olaszországi Gardaland parkba?

* Biztosítsd, hogy a jegyeid közvetlen hozzáférést biztosítsanak a Gardaland parkba anélkül, hogy sorban kellene állnod (Skip The Line).

* A Garda Land Parkban elérhető a Sea Life elnevezésű látványosság is. Ha mindkét parkot meg szeretnénk látogatni, vásárolhatunk kedvezményes jegyet is.

* Győződjünk meg arról, hogy a jegyek tartalmazzák a belépést az elérhető összes attrakcióhoz.

* A digitális jegyek a legjobbak! Ezeknél a típusú jegyeknél ugyanis nem kell a jegyeket előre kinyomtatni, csak be kell mutatni az okostelefonon lévő digitális jegyeket a bejáratnál.

 

Hogyan kerüljük el a pénztáraknál való hosszú várakozást Olaszország egyik legnépszerűbb parkjában, a Gardaland parkban?

A Gardaland Park Olaszország legnagyobb és legnépszerűbb vidámparkja. A park évente több millió turistát vonz a világ minden tájáról, köztük számos magyar utazót és családot, akik Észak-Olaszország gyönyörű vidékén, a Garda-tó partján nyaralnak.

A park a Garda-tó közelségében található és az egyik legnépszerűbb a gyermekes családok körében Olaszországban, mivel sokféle lehetőséget kínál mindenfajta érdeklődésre és korosztályra tekintettel. A park magába foglal egy Sea Life Parkot is, amely hatalmas akváriumokban mutatja be több száz, egyedülálló tengeri lény életét.

Ez Olaszország egyik legforgalmasabb helyszíne, és ha nem szeretnél hosszú órákat várni a jegyirodák soraiban, akkor erősen ajánlott, hogy online foglalj előre jegyeket egy pontos napra és időpontra, így megkerülve a hosszú sorokat.

Hogyan kerüljük el a sorokat? Nos, számos olyan weboldal található, amely a Gardaland-parkba kínál jegyeket online, amelyekkel elkerülhetjük a hosszú sorban állást. A "Tiqets" nevű weboldal például a magyar utazók egyik legnépszerűbb választása, ugyanis online jegyeket kínál a Gardaland parkba és a Sea Life Parkba egyaránt, amely jegyekkel a sorok elé kerülhetünk.

Az online jegyvásárlás lehetőséget biztosít számunkra, hogy közvetlenül a mobiltelefonra töltsük le a jegyeket anélkül, hogy azokat ki kellene nyomtatni. Csak mutassuk be az okostelefont a bejáratnál, és már kezdődhet is a szórakozás.

Garda-tó

A Garda-tó Olaszország legnagyobb tava. A tó az utolsó jégkorszakban képződött. Köszönhetően elhelyezkedésének, a mediterrán flórának és a kellemes klímának, a Garda-tó az egyik legnépszerűbb úti cél Észak-Olaszországban.

A Gardaland Park Olaszország legnagyobb és legnépszerűbb vidámparkja. A park évente több millió turistát vonz a világ minden tájáról, köztük számos magyar utazót és családot, akik Észak-Olaszország gyönyörű vidékén, a Garda-tó partján nyaralnak.