Palatul Versailles

Cum poți să scapi de cozile de la Palatul Versailles?

Ce trebuie să știi înainte de cumpăra biletele pentru Palatul Versailles?

* Asigurați-vă că biletele includ intrarea rapidă la palatul Versailles și grădini (Skip The Line).

* Asigurați-vă că biletele includ accesul la toate zonele muzeului și proprietății din Versailles (Palatul de la Versailles, Palatele Trianon și Estate lui Marie-Antoinette și, desigur, grădinile).

*Puteți alege să cumpărați bilete doar pentru palat, dar majoritatea vizitatorilor aleg să cumpere bilete care includ accesul la toate zonele, inclusiv accesul la spectacolul fântânilor.

* Puteți găsi, de asemenea, bilete all-inclusive, care includ accesul la toate zonele site-ului, îndrumarea instructorului profesionist și o transport privat de la centrul Parisului până la Versailles și înapoi. Vezi aici, de exemplu.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nu este nevoie nici măcar să le printați, doar le arătați, scanând smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Cum poți să scapi de cozile lungi de la casele de vilete de la palatul Versailles și grădini?

Palatul Versailles și Grădinile din Versailles se numără printre cele mai populare atracții turistice din Franța și din întreaga lume, și chiar dacă se află la 40 de minute de Paris, mulți turiști aleg să petreacă o zi sau jumătate de zi vizitând acest bine- păstrate grădini frumoase, care, de asemenea, sunt recunoscute ca un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Ambele palate și grădinile oferă o experiență minunată vizitatorilor. Puteți să vă plimbați prin sute de acri de grădini magnific amenajate și să vedeți palatul unde puteți admira camere decorate cu fresce impresionante, mobilier de familie regal original și multe altele.

O altă atracție populară în Palatul de la Versailles este spectacolul muzical al fântânilor care are loc în anumite zile la grădini. Biletele de bază nu includ spectacolul și trebuie să cumpărați un bilet special care include accesul la spectacol.

Aceasta este una dintre atracțiile cele mai aglomerate din Franța și dacă nu doriți să petreceți ore în așteptare la coada la bilete în coada de la bilet, este foarte recomandat să vă rezervați biletele online în avans, ocolind astfel timpul de așteptare extrem de lung.

Există multe site-uri online care oferă bilete la Palatul de la Versailles, permițându-vă să ocoliți alți turiști care sunt blocați în așteptare în cozile lungi. Site-ul "Tiqets", de exemplu, este considerat unul dintre cei mai buni călători români. Acesta oferă bilete online și oferă opțiunea de a descărca bilete direct pe telefonul dvs. mobil, fără a fi nevoie să le tipăriți.

Palatul Versailles

Palatul Versailles (numit și castelul Versailles; în franceză Chateau de Versailles) este un castel regal construit la Versailles, în Franța. A fost reședința regilor Franței : Ludovic al XIV-lea , Ludovic al XV-lea și Ludovic al XVI-lea. Acest castel se înscrie printre cele mai remarcabile monumente din Franța, nu numai prin frumusețe, ci și prin prisma evenimentelor.

Castelul Versailles reprezintă un simbol al monarhiei absolute adoptat de către Ludovic al XIV-lea. În acest castel, în Galeria Oglinzilor, a fost semnat Tratatul de la Versailles. În 1837 palatul a devenit primul muzeu de istorie al Franței. În 2017, Palatul Versailles a fost vizitat de 7.700.000 vizitatori, devenind al doilea cel mai vizitat monument din regiunea Île-de-France.