1. CitizenM New York Times Square

Messze az egyik legjobb és legtöbbet ajánlott szálloda Manhattan-ben, Mindössze 2 perc sétára található a Times Square-től, elképesztő design, kiváló személyzet és kényelmes, szépen kialakított szobák jellemzik.

A szálloda 9.2-es értékelésű a Booking.com szállásfoglaló oldalon, valamint a „TripAdvisor” oldalán az 500 legjobb szálloda listáján az előkelő 25. helyezést foglalja el.

További infó a Booking.com-on

2. MADE Hotel

Egy kiváló 4 csillagos szállodáról van szó, amely nagyon jó értékelésekkel büszkélkedhet. Elhelyezkedése is kedvező, közel az Empire State Building-hez található. A magyar utazók körében különösen népszerű ez a hotel többek között kiváló elhelyezkedése, fantasztikus szobái, fiatalos atmoszférája és a nagyszerű kilátást biztosító tetőtéri bárjának köszönhetően.

A TripAdvisor-on a 48. helyezést foglalja el a szálloda, míg a Booking.com oldalon 10-ből 9 pontra értékelték az utazók.

További infó a Booking.com-on

3. Hampton Inn Times Square Central

Kiváló manhattani szállodáról van szó, amely különösen ajánlott gyermekes családoknak. A szálloda a Times Square, a Macy’s és számos más nevezetesség közelében található. Jó ár-érték arányú szálloda, amely a magyar utazóktól magas pontszámot kapott. Manhattan-ben kifejezetten népszerű hotelnek számít.

További infó a Booking.com-on

4. Casablanca Hotel by Library Hotel Collection

A TripAdvisor alapján ez a második legjobb és legkedvezőbb árú szálloda Manhattan-ben. A Times Square, a Bryant Park és a Rockefeller Center szomszédságában található. A magyar utazók körében kifejezetten népszerű és magasra értékelt elsősorban a reggeli minősége, a szálloda elhelyezkedése és nagyszerű kiszolgálás miatt.

További infó a Booking.com-on

5. LUMA Hotel - Times Square

A magyar turisták körében az egyik legnépszerűbb választás ez a hotel. A Times Square és az Empire State Building is csak néhány percre található innen. A szálloda minden nagyobb szállásfoglaló és turisztikai jellegű oldalon magas pontszámokat kapott.

A TripAdvisor-on 19. az összes felsorolt szálloda között, a Booking.com oldalán pedig 9.1-re értékelték.

További infó a Booking.com-on

Miért éppen ezt az 5 szállodát választottuk ki?


 Hosszú keresgélés és utánajárás után ezt az 5 szállodát választottuk ki mint Manhattan legjobbjai a magyar utazók igényeit figyelembevéve, amelyek a következők:

Jó elhelyezkedés

A Booking.com-on és a TripAdvisor-on is magas pontszámot kapott

Kiválóra értékelt a magyar utazók körében

Jó reggeli

Népszerű a világ minden pontjáról érkező turisták körében