Hogyan kerülhetjük el a pénztáraknál való hosszú sorban állást a népszerű barcelonai Aquariumban?

האקווריום-של-ברצלונה

A barcelonai Aquarium a világ legnagyobb mediterrán témájú akváriuma, és az egyik legnépszerűbb turisztikai látványosság Barcelonában. A Port Vell-ben, a barcelonai kikötőben található, nem messze a gótikus negyedtől. Ez a világ minden tájáról érkező gyermekes családok egyik kedvenc látványossága (sok magyar turistát is beleértve).

A barcelonai Aquarium 35 akváriumot és 11 000 állatot tartalmaz összesen 450 különböző fajból. Számos tevékenységet kínál a látogatóknak, ilyen például a 80 méter hosszú, átlátszó víz alatti alagút is, ahol cápákat, angolnákat és rájákat is megtekinthetünk, ezen kívül van itt pingvin esküvő, egy Óceánárium, kifejezetten gyermekeknek fenntartott játszótér és még sok más.

Ez Barcelona egyik legforgalmasabb helyszíne, és ha nem szeretnél hosszú órákat várni a jegyirodák soraiban, akkor erősen ajánlott, hogy online foglalj előre jegyeket egy pontos napra és időpontra, így megkerülve a hosszú sorokat.

Sok webhely kínál jegyeket a barcelonai Aquariumba az interneten keresztül, amelyekkel elkerülheted a sorokat. A "Tiqets" weboldal például a magyar utazók egyik legnépszerűbb webhelye, amely online jegyeket és lehetőséget biztosít a jegyek közvetlen mobiltelefonra történő letöltésére. Így a jegyeidet ki sem kell nyomtatnod.

Mit érdemes tudni, mielőtt jegyet vásárolnánk a barcelonai Aquariumba?

Barcelona város Észak-Spanyolországban, Katalónia fővárosa. A Földközi-tenger partján található, mintegy 120 km-re délre a Pireneusoktól és a francia határtól.

Manapság Barcelona elismerten globális város kulturális, pénzügyi, kereskedelmi és idegenforgalmi szempontból is. Itt van a Földközi-tenger egyik legfontosabb kikötője, fontos kommunikációs pont Spanyolország és Franciaország között az autópálya-kapcsolat és a nagysebességű vasúti közlekedése révén.