Cele mai bune croaziere pe râul Sena

Cum puteți alege cele mai bune croaziere pe râul Sena din Paris?
Și ce ar trebui să știți înainte de a rezerva o croazieră?

Ce ar trebui să știți înainte de a rezerva o croazieră pe râul Sena?

* Este recomandat să faceți o croazieră cu ghid. Acest lucru va face croaziera mai interesantă și mai plăcută.

* Este recomandată achiziționarea unei croaziere cu opțiunea bilete rambursabile. În acest fel, puteți anula croaziera fără a plăti suplimentar pentru anulare.

* Este recomandat să alegeți un site care oferă bilete digitale. Cu acest tip de bilet, nu va trebui să printați nimic, ci doar să arătați biletele pe telefonul mobil și gata.

Care sunt cele mai bune croaziere pe râul Sena din Paris și cum le puteți rezerva în avans?

Una dintre cele mai bune modalități de a cunoaște Parisul este printr-o excelentă croazieră pe Sena, principalul râu din oraș. Aceasta fiind una dintre cele mai populare activități în rândul turiștilor greci din Paris.

Există destul de multe croaziere pe râul Sena care oferă o experiență grozavă pentru turiștii din Paris. Una dintre cele mai populare și căutate este croaziera „Bateaux Mouches”, care oferă o croazieră de aproximativ o oră și 10 minute și trece prin cele mai populare locuri din Paris, precum Turnul Eiffel, Muzeul Luvru și multe altele.
Există, de asemenea, o opțiune de croazieră pe Sena care combină activități suplimentare, cum ar fi o croazieră cu băuturi, o croazieră cu cină sau o croazieră cu un tur ghidat.

De asemenea, puteți găsi croaziere care combină o vizită la alte atracții din Paris, precum o croazieră + Arc de Triumf, o croazieră + Grădinile Versailles, o croazieră + Turnul Eiffel sau o croazieră + Disneyland Paris.

Croazierele pe Sena sunt foarte populare, așa că ar trebui să rezervați bilete pentru croazieră cât mai în avans, pentru a rezerva o dată și o oră convenabile. Croazierele pot fi rezervate în avans pe internet, pe site-uri precum „Tiqets” și altele.

Sena este un fluviu din nordul Franței, ce izvorăște în Burgundia, având cursul spre est apoi spre vest, și se varsă la Le Havre în Marea Mânecii.

Râul are o lungime de 777 km, cu un bazin hidrografic de 75.000 km², fiind după lungime pe locul trei din Franța. Orașele principale traversate de Sena sunt Paris, Troyes și Rouen.