Cum poți să intri în faimosul muzeu Madame Tussauds din Amsterdam rapid și fără să stai la coadă?

Muzeul Madame Tussauds din Amsterdam este una dintre cele mai populare atracții în rândul familiilor cu copii din Amsterdam și foarte popular și în rândul familiilor românești. Este una dintre numeroasele ramuri ale acestui faimos muzeu de ceară care deține multe ramuri din întreaga lume. Sucursala din Amsterdam este cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes.

Muzeul este situat în zona cea mai centrală a Amsterdamului – pe binecunoscuta Piață Dam și oferă vizitatorilor o privire mai atentă asupra statuilor de ceară ale celor mai cunoscuți oameni din lume. George Michael, Lionel Messi, Brad Pitt, Barack Obama sau George Clooney sunt doar câteva dintre sculpturile pe care le puteți vedea la muzeu.

Este unul dintre cele mai aglomerate site-uri din Amsterdam și dacă nu doriți să așteptați mult timp la cozile casetelor de bilete, este foarte recomandat să comandați bilete speciale care ocolesc coada (Fast Track), deci atunci când ajungeți la muzeu, puteți accesa coada expres imediat, fără a fi nevoie să așteptați la casa de bilete. Acesta este cel mai popular mod de a ajunge astăzi la muzeu.

Există multe site-uri web care oferă bilete către Madame Tussauds Amsterdam prin intermediul internetului și al cozurilor de bypass. De exemplu, site-ul web „Tiqets”, care este considerat unul dintre cele mai populare în rândul călătorilor români, oferă bilete online care ocolesc coada și oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil, fără a fi necesar să imprimați biletele.

Ce trebuie să știi înainte de a rezerva biletele pentru Madame Tussauds din Amsterdam?

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ acces direct la Madame Tussauds din Amsterdamfără să așteptați la coada de la casa de bilete (Fast Track).

* Mulți călători aleg să achiziționeze bilete speciale care includ Madame Tussauds și alte atracții din Amsterdam, bucurându-se astfel de prețuri reduse. De exemplu, puteți achiziționa un bilet pentru intrarea Madame Tussaud + Amsterdam Dungeon (pe pagina următoare) sau o intrare Museum + Cruise (aici).

* Este recomandat să rezervați bilete pe site care să permită anularea sau rezervarea până la 24 de ore înainte de sosire.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nu este nevoie nici măcar să le printați, doar le arătați, scanând smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Cel mai faimos muzeu al figurilor de ceară din lume, și probabil cel mai vechi, Madame Tussauds are ca exponate de ceară aproape toate celebritățile.