Cum poți să scapi de cozile lungi de la casele de bilete de la Sagrada Familia?

Sagrada Familia este unul dintre cele mai faimoase și mai populare locuri turistice din Barcelona. Această biserică impresionantă, grandoarea lucrării arhitectului catalan Gaudi, o poartă cu mândrie în centrul orașului și atrage milioane de vizitatori în fiecare an.

În această clădire impresionantă, puteți găsi un muzeu care analizează istoria Sagrada Familia de la începutul construcției sale până în prezent și prezintă diferite desene și modele legate de designul său. Mulți turiști aleg, de asemenea, să urce la vârful turnurilor bisericii, pentru a fi impresionați de vederea spectaculoasă a Barcelonei.

Aceasta este una dintre cele mai aglomerate zone din Barcelona și dacă nu doriți să așteptați ore îndelungate la casele de bilete, este recomandat să rezervați cu exactitate biletele online pentru data și ora stabilite, evitând astfel cozile lungi de la casele de bilete.

Există multe site-uri pe internet care oferă bilete la Sagrada Familia, pentru a scăpa de cozi. Site-ul "Tiqets", de exemplu, este considerat unul dintre cele mai populare site-uri pentru turiștii români. Oferă bilete online pentru Sagrada Familia și oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil fără a fi necesar să le printați.

Ce trebuie să știi înainte să cumperi bilete pentru Sagrada Familia?

Sagrada Família este o biserică din capitala Cataloniei, Barcelona. Imensa clădire este încă neterminată, deși se lucrează la ea din 1882. Aceasta nu este finanțată din bani publici, așa cum se obișnuia în Evul Mediu. Sursele de finanțare sunt donațiile private și încasările din biletele de intrare. Bugetul pentru anul 2009 se apropie de 20 milioane de euro. Numele oficial este Temple Expiatori de la Sagrada Família.

Proiectul original al bisericii Sagrada Familia a fost făcut de arhitectul Antonio Gaudi, care a lucrat la el peste 40 de ani, ultimii săi 15 ani din viață fiind dedicați în exclusivitate acestuia. Estimările inițiale, bazate pe tehnicile de construcție ale începutului secolului 20, preconizau un termen de câteva sute de ani pentru terminarea construcției.