Disneyland Paris

Cum puteți să “săriți” coada de la Disneyland Paris?

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra bilete pentru Parcul Disneyland Paris?

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ acces direct la Disneyland Paris fără să așteptați la coada de la casa de bilete (Skip The Line).

* Parcul Disneyland Paris oferă, de asemenea, acces la studiourile Walt Disney. Dacă doriți să vizitați ambele parcuri, puteți cumpăra un bilet combinat pentru ambele.

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ serviciul Fastpass care vă oferă acces mai rapid la anumite facilități.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nici măcar nu trebuie să printați biletele, ci doar să le arătați și să scanați smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Cum puteți „sări” peste cozile lungi de la casa de bilete de la unul dintre cele mai populare parcuri din Europa – Disneyland Paris?

Disneyland Paris este cel mai mare și mai renumit parc din Europa, cu milioane de turiști din toată lumea care îl vizitează în fiecare an. Acesta reprezintă o experiența unică pentru familiile cu copii și pentru tinerii care vin să se bucure de cele mai grozave atracții din lume.

Deoarece este un parc uriaș, cu o serie de zone diferite, este foarte recomandat să vă planificați bine timpul înainte de a ajunge în parc. Mulți turiști aleg să petreacă mai mult de o zi în parc și să cumpere bilete pentru două zile. Parcul este situat nu departe de Paris și poate fi ușor accesibil prin intermediul transportul public.

Acesta este una dintre cele mai aglomerate zone din Franța și dacă nu doriți să așteptați ore îndelungate la cozile de la casa de bilete, este recomandat să vă rezervați biletele online pentru data și ora exacte, ocolind astfel cozile lungi.

Există multe site-uri care oferă bilete la Disneyland Paris pentru a scăpa de cozi. Site-ul "Get your Guide", de exemplu, este considerat unul dintre cele mai populare site-uri pentru turiștii români. Oferă bilete online pentru parc și oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil fără a fi necesar să le printați.

Disneyland Paris

Disneyland Paris este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș nou aflat în zona de est a Parisului, Franța. Complexul este situat la 32 km distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park , a fost deschis publicului pe 16 martie 2002. Cu 15.405.000 de vizitatori combinați de la stațiunile Disneyland Park și Walt Disney Studios Park, în anul fiscal 2009, stațiunea a devenit cel mai vizitat loc de vacanță din Franța și Europa.