Cum puteți “sări” acele cozi lungi de la casa de bilete de la faimoasa Empire State Building din New York?

Empire State Building din New York este una dintre cele mai faimoase atracții turistice din New York, atrăgând milioane de turiști din întreaga lume în fiecare an, inclusiv mulți turiști din România. Deși nu mai este cea mai înaltă clădire din New York (în prezent, noul „World Trade Center” este cea mai înaltă clădire), este în continuare considerată una dintre cele mai populare atracții turistice din New York.

Punțile panoramice de la etajele superioare le oferă vizitatorilor o priveliște uimitoare asupra Manhattan-ului și New York-ului (numărul selfie-uri pe care îl veți vedea acolo este astronomic). Există 2 punți panoramice care oferă o priveliște excelentă. Prima este localizată la etajul 86, iar cea de-a doua se află la etajul 102. Biletele pentru etajul 102 presupun un cost suplimentar.

Empire State Building este una dintre cele mai aglomerate atracții din New York și, dacă nu doriți să așteptați ore întregi la cozile de la casele de bilete, este foarte recomandat să achiziționați online biletele „Cu prioritate” în funcție de data și ora exacte, ocolind astfel cozile.

Există multe site-uri pe internet care oferă bilete la Empire State Building, pentru a scăpa de cozi. Site-ul "Tiqets", de exemplu, este considerat unul dintre cele mai populare site-uri pentru turiștii români. Oferă bilete online pentru Empire State Building și oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil fără a fi necesar să le printați.

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra bilete pentru Empire State Building?

* Este important să vă asigurați că biletele includ accesul la punctul panoramic de la etajul 86 al clădirii, fără să mai așteptați la cozile de la casele de bilete (Skip the Line).

* De asemenea, unii turiști aleg să meargă la un alt punct panoramic, mai înalt, la etajul 102.

* Există mai multe tipuri de bilete diferite pentru Empire State Building. În afară de biletul de intrare standard, care vă permite să urcați la punctul panoramic de la etajul 86, există bilete speciale de acces care oferă intrare rapidă specială, bilete cu intrare pe timpul zilei sau noaptea, bilete premium și multe altele.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nu este nevoie nici măcar să le printați, doar le arătați, scanând smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Empire State Building este un zgârie-nori și se află la intersecția dintre Fifth Avenuee și West Street 34. Clădirea a fost cea mai înaltă clădire din lume pentru mai mult de 40 de ani, între anii 1931 și 1972. A fost terminată în 1931 și a rezistat pe primul loc în top până ce a fost construit World Trade Center.

În urma atacurilor teroriste cu bombe și distrugerea World Trade Center în 2001, Empire State Building a devenit din nou cea mai înaltă clădire din New York City. Empire State Building a fost numită de către Societatea Americană a Inginerilor civili ca una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne.