Cum puteți “sări” acele cozi lungi de la casa de bilete de la Muzeul & Memorialul 9/11?

Muzeul & Memorialul 9/11 din Manhattan este unul dintre cele mai vizitate locuri din New York în ultimii ani și este clasat pe locul 4 din peste 2.000 de „lucruri de făcut” de sute de mii de utilizatori pe cunoscutul site Trip Advisor.

Muzeul și memorialul au fost ridicate chiar în același loc unde se aflau Turnurile Gemene, înainte de dezastrul din 11 septembrie, pentru a comemora evenimentul și numeroasele decese, iar de-a lungul anilor a devenit unul dintre cele mai faimoase monumente din New York, dar și din Statele Unite.

Structura monumentului este unică și reprezintă un monument binecunoscut în oraș. Turnurile au fost înlocuite de două piscine uriașe cu cascade și în jurul lor se află plăci de bronz gravate cu numele tuturor celor uciși în evenimentul care a transformat și a schimbat pentru totdeauna Statele Unite.

Este unul dintre cele mai populare și aglomerate muzee și dacă nu doriți să petreceți ore întregi așteptând la coada de la casa de bilete, vă recomandăm să rezervați biletele online în avans, scăpând astfel de timpul de așteptare extraordinar de lung.

Există multe site-uri care oferă bilete la Muzeul & Memorialul 9/11 care vă permit să depășiți alți turiști care sunt blocați în așteptare la cozile lungi. Site-ul „Tiqets”, de exemplu, este considerat unul dintre cele mai bune site-uri de către călătorii români și oferă bilete online la muzeu și este singurul care nu necesită să rezervați biletul pentru o oră exactă. Ajungeți când doriți și puteți intra direct.

Site-ul oferă, de asemenea, opțiunea de a descărca biletele direct pe telefonul dvs. mobil, fără a fi necesară printarea acestora.

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra bilete pentru Muzeul & Memorialul 9/11?

* Asigurați-vă că biletul dvs. include accesul direct la Muzeu fără a fi necesar să stați la coadă la casa de bilete (Skip the Line). Accesul la Memorial este gratuit.

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ accesul la expozițiile și filmele muzeului.

* Mulți turiști aleg să cumpere bilete combinate, care includ, de asemenea, turul ghidat al Ground Zero sau bilete cu intrare rapidă la Observatorul One World.

* Este, de asemenea, recomandat să cumpărați bilete care nu necesită să rezervați vizita pentru o anumită oră, astfel încât să puteți merge oricând doriți.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nu este nevoie nici măcar să le printați, doar le arătați, scanând smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Atentatele de la 11 septembrie au fost o serie de atacuri sinucigașe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite care au avut loc la 11 septembrie 2001. În dimineața acelei zile, 19 teroriști Al-Qaeda au deturnat patru avioane comerciale de pasageri.

Teroriștii au preluat controlul avioanelor, prăbușind două dintre ele în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, omorând toate persoanele de la bord și mulți alți oameni care lucrau în clădiri. Ambele clădiri s-au prăbușit în decurs de două ore, distrugând și avariind și alte clădiri din jur.