Cum puteți “sări” acele cozi lungi de la casa de bilete de la faimoasa Széchenyi Spa din Budapesta?


Széchenyi Spa este una dintre cele mai populare atracții pentru turiști din Budapesta, în special în rândul vizitatorilor români. Este un complex impresionant de piscine cu ape calde naturale, cu fântâni impresionante și picturi mozaic, care creează o atmosferă cu totul specială și o experiență magică pentru vizitatori.

Széchenyi Spa are un număr mare de piscine cu temperaturi și dimensiuni diferite (unele dintre acestea sunt potrivite și pentru familiile cu copii). În total, există 18 bazine diferite cu 3 piscine imense în aer liber, iar biletele de intrare vă oferă acces la toate piscinele. Există, de asemenea, o saună complexă, camere de aburi și chiar o sală de spot.

Aceasta este una dintre cele mai aglomerate zone din Budapesta și dacă nu doriți să așteptați ore îndelungate la casele de bilete, este recomandat să rezervați cu exactitate biletele online pentru data și ora stabilite, evitând astfel cozile lungi de la casele de bilete.

Există multe site-uri pe internet care oferă bilete la Széchenyi Spa, pentru a scăpa de cozi. Site-ul "Tiqets", de exemplu, este considerat unul dintre cele mai populare site-uri pentru turiștii români. Oferă bilete online pentru Széchenyi Spa și oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil fără a fi necesar să le printați.

Aici găsiți mai multe informații despre omiterea cozilor de la Széchenyi Spa

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra bilete pentru Széchenyi Spa?


* Asigurați-vă că biletul dvs. include accesul direct la Széchenyi Spa, fără a fi necesar să stați la coadă la casa de bilete.

* Asigurați-vă că biletele includ accesul la toate piscinele din complex (un total de 18 piscine deschise în weekend și 15 în timpul săptămânii), inclusiv piscină Fun cu jacuzzi și hidromasaj.

* Este recomandat să cumpărați bilete care să includă un vestiar în care să vă puteți depozita bunurile în timp ce stați la piscină.

* De asemenea, este foarte recomandat să cumpărați bilete de pe un site care permite anularea gratuită cu până la 72 de ore înainte de sosire.

* Mulți turiști aleg să achiziționeze bilete combinate, cum ar fi un card care include spa și masaje (ca acesta) sau un card VIP (ca acesta), care oferă beneficii și tratamente suplimentare.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nu este nevoie nici măcar să le printați, doar le arătați, scanând smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Faceți click AICI pentru mai multe informații

Széchenyi thermal bath


Tradus din engleză-Baia Medicinală Széchenyi din Budapesta este cea mai mare baie medicinală din Europa. Apa este alimentată de două izvoare termale, temperatura acestora fiind de 74 ° C și 77 ° C. Componentele apei termale includ sulfat, calciu, magneziu, bicarbonat și o cantitate semnificativă de acid metaboric și fluorură.

 

Budapest, Állatkerti krt. 9-11, 1146 Ungaria