Cum puteți scăpa ușor și rapid de cozile de la frumoasele Grădini Keukenhof din Olanda?

Grădinile Keukenhof din Olanda (Keukenhof) sunt una dintre cele mai faimoase și spectaculoase atracții turistice din lume. În fiecare an, pentru aproximativ două luni (anul acesta perioada va fi cuprinsă între 21 martie și 10 mai 2020), grădinile se deschid vizitatorilor și oferă o experiență unică și colorată, cu milioane de flori, în special celebrele lalele olandeze. Milioane de turiști din întreaga lume vizitează grădinile în fiecare an, inclusiv mulți turiști din România care nu doresc să rateze această experiență unică.

Grădinile, situate la o distanță de aproximativ 45 de minute cu mașina de Amsterdam, sunt considerate cele mai mari grădini de flori din lume și în fiecare an sunt plantate milioane de flori noi. Aceste grădini minunate cuprind poteci frumoase și lacuri, toate înconjurate de flori. De asemenea, există și un parc de distracții pentru copii, Lacul Swan, zone pentru mâncare și diverse atracții potrivite pentru familiile cu copii.

Grădinile reprezintă una dintre cele mai aglomerate atracții din Olanda și, deoarece sunt deschise doar două luni pe an, sunt mereu aglomerate și pline de vizitatori. Cozile de la casele de bilete sunt, de asemenea, foarte lungi și pot dura până la o oră sau chiar mai mult. Pentru a scăpa de cozile lungi, este recomandat să cumpărați în avans bilete de pe Internet și să economisiți timp. Acesta este cel mai popular și recomandat mod de a cumpăra biletele pentru Grădinile Keukenhof.

Există multe site-uri care vând bilete pentru Grădinile Keukenhof care să permită evitarea cozilor. Vă recomandăm să alegeți un site de încredere și familiar, cu un serviciu de asistență convenabil și disponibil, care oferă bilete digitale fără a fi necesar să printați biletele, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să aveți biletul pe telefon pentru a fi scanat la intrare.

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra bilete pentru Grădinile Keukenhof din Olanda?

* Asigurați-vă că biletul dvs. include acces direct la Grădinile Keukenhof fără să așteptați la cozile de la casele de bilete (Prioritate).

* Grădinile sunt deschise între 21 Martie și 20 Mai 2020.

* Mulți călători aleg să achiziționeze bilete pentru Grădinile Keukenhof, care includ, de asemenea, transportul din Rotterdam sau Haga și un tur ghidat. Puteți găsi mai multe detalii pe pagina următoare.

* Este recomandat să ajungeți cât mai devreme pentru a avea suficient timp pentru a vă plimba fără presiune în întreaga locație. Este relativ ușor să ajungeți în parc și se poate ajunge cu mașina privată sau cu transportul public din Amsterdam și din toată Olanda.

* Este recomandat să cumpărați bilete digitale care vă permit să intrați doar cu ajutorul telefonului mobil, fără a fi necesar să vă printați biletele (pur și simplu prezentați telefonul la intrare și intrați).

Keukenhof, situat pe la jumatatea distanței dintre Amsterdam și Haga, într-un orașel mic numit Lisse, Olanda, cunoscut și ca Grădina Europei, este cea mai mare grădină de flori din lume. 

Parcul Keukenhof este deschis în fiecare an, începând din ultima săptămână a lunii martie și până în mai. Parcul a fost ideea primarului din Lisse, din 1949, care a dorit să aibă o expoziție florală unde cultivatorii din toată Europa să poată vedea cei mai stranii hibrizi posibili. Pe o suprafață de 32 de hectare, înfloresc milioane de lalele.