Cum puteți scăpa de acele cozi lungi de la casa de bilete de la faimoasa Galerie Borghese din Roma?

Galeria Borghese din Roma este una dintre cele mai faimoase și populare atracțiile ale Romei și este considerată un loc foarte special pentru iubitorii de artă. Galeria este situată în parcul Villa Borghese, un parc mare și fermecător, ce cuprinde lacuri, trasee de drumeție, temple și multe altele.

Muzeul de la Galeria Borghese oferă o selecție de opere de artă de cea mai bună calitate, create de artiști italieni, precum Bernini, Raphael, Canova, Caravaggio și mulți alții. Printre cele mai cunoscute lucrări pe care le puteți vedea acolo se numără: sculptura lui Pauline, sora lui Napoleon, creată de artistul Canova, pictura „Înmormântarea” a lui Raphael, sculptura „David” a lui Bernini și multe altele.

Deoarece Galeria Borghese este plină de turiști tot anul, vă recomandăm să rezervați în avans biletele pe Internet, pentru a vă asigura că mai găsiți bilete disponibile. De asemenea, puteți rezerva bilete care includ un mic tur ghidat al muzeului, care oferă, de asemenea, intrare prioritară în galerie, fără să mai așteptați la cozi.

Există multe site-uri care oferă bilete la Galeria Borghese, dar este bine să căutați site-uri de bilete online care oferă posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil, fără a fi necesar să printați biletele și cu o asistență bună pentru clienți, non-stop.

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra bilete pentru Galeria Borghese?

* Asigurați-vă că biletele dvs. vă asigură intrare directă la Galeria Borghese și la expozițiile temporare.

* Dacă doriți să aveți acces rapid în galerie, puteți cumpăra bilete speciale, pentru un tur ghidat al muzeului, care vă oferă acces prioritar și, de asemenea, un tur al frumoaselor grădini.

* Alocați timp pentru o plimbare în parcul și grădinile minunate din jurul galeriei.

* Este recomandat să cumpărați bilete digitale care vă permit să descărcați biletele pe telefonul dvs. mobil, fără a fi nevoie să vă imprimați biletele. Pur și simplu arătați-vă smartphone-ul la intrare, și asta este!

Galeria Borghese (în italiană: Galleria Borghese) este o galerie de artă în Roma, Italia. La început , galeria a fost integrată cu gradinile sale , dar în zilele noastre gradinile Galeriei Borghese sunt considerate o atracție turistică separată .

Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru, orașul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice și a Italiei moderne. Roma are o populație de 6.000.000 persoane.