Cum sari peste cozile lungi și intri rapid în faimosul Turn Eiffel din Paris?

Turnul Eiffel este unul dintre cele mai faimoase monumente din Paris și din întreaga lume și este considerat cel mai popular punct de atracție turistică printre mulți călători din Paris. Deși turnul nu mai este cea mai înaltă clădire din lume așa cum era înainte, este totuși un monument minunat, iar priveliștea din el este la fel de uimitoare. Pentru fiecare turist, vizitarea turnului Eiffel este cu siguranță o experiență minunată și foarte recomandată.

Accesul la turn este posibil în mai multe moduri, iar vizitatorii ar putea alege între un al doilea etaj sau ultimul etaj (vârf) sau între scări și lift.

Este important să știți că acesta este unul dintre cele mai aglomerate locuri din Paris, iar intrarea în turn este aglomerată în fiecare oră în timpul zilei și pe tot parcursul anului. Cozile la intrarea în turnul Eiffel pot dura uneori mai mult de o oră, iar una dintre cele mai bune modalități de a evita așteptarea este prin achiziționarea de bilete care includ un tur ghidat la turn, care include, printre altele, o intrare prioritară.

Există multe site-uri web care oferă bilete la Turnul Eiffel și este înțelept să căutați site-ul de bilete online, care oferă posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil, fără a fi nevoie să imprimați biletele.

Ce ar trebui să știi înainte de a cumpăra bilete pentru Turnul Eiffel?

* Chiar dacă ai achiziționat bilete online pentru turnul Eiffel, intrarea în turn mai are o așteptare lungă. Cel mai bun mod de a scurta semnificativ coada lungă este achiziționând bilete cu un tur ghidat care oferă acces rapid (intrare prioritara).

* Dacă sunteți în căutarea celor mai ieftine bilete către turnul Eiffel, acestea ar fi biletele către etajul doi cu acces la scări.

* Accesul la ultimul etaj (vârf) se face doar prin lift. Intrarea în acest lift presupune și așteptarea la alta coadă.

* În timpul sezoanelor de vârf, biletele se termină rapid, așa că este recomandat să vă rezervați biletele în avans.

* Este, de asemenea, foarte recomandat să ajungeți la orele de noapte și să urmăriți minunata priveliște a Parisului seara.

* Este recomandat să cumpărați bilete digitale care vă permit să descărcați biletele pe telefonul dvs. mobil, fără a fi nevoie să vă imprimați biletele. Pur și simplu arătați-vă smartphone-ul la intrare, și asta este!

Turnul Eiffel este o construcție faimoasă pe schelet de oțel din Paris ce măsoară 324 m înălțime. Turnul a devenit simbolul Franței cel mai răspândit la nivel mondial. A fost conceput de către Émile Nouguier, Maurice Koechlin și Stephen Sauvestre, angajați la Eiffel și Co. Gustave Eiffel, inițial reticent cu privire la proiect, a devenit ulterior un mare susținător al său și a cumpărat brevetul. 

Turnul, care poartă numele său, este una dintre principalele destinații turistice ale Parisului și lumii, cu mai mult de 5,5 milioane de vizitatori anual. Turnul și-a primit cel de-al 200.000.000 vizitator la 28 noiembrie 2002.