De bästa kryssningarna på floden Seine

Vilka är de bästa kryssningarna på floden Seine i Paris och hur kan du boka dem i förväg?

Vad bör du veta innan du bokar din kryssning på floden Seine?

* Det rekommenderas att du väljer en kryssning med guide. Då får du mycket mer ut av din kryssning.

* Du bör välja att köpa biljetter som är återbetalningsbara. Då kan du avboka kryssningen utan att det kostar något extra.

* Det rekommenderas att du väljer en webbsida där du kan köpa digitala biljetter. Med den typen av biljetter behöver du inte skriva ut något utan visar helt enkelt bara upp din mobil.

Hur hittar du de bästa Seine-kryssningarna i Paris? Och vad bör du veta innan du beställer din kryssning?

Ett av de bästa sätten att lära känna Paris är att ta en av de många utmärkta kryssningarna på Seine som är den största floden som rinner genom staden. Detta är ett av de mest populära utflyktsmålen för människor som besöker Paris.

Det finns en hel del Seine-kryssningar som erbjuder bra upplevelser för turister i Paris. En av de mest omtyckta och efterfrågade är "Bateaux Mouches"-kryssningen som erbjuder en 1 timme och 10 minuter lång tur som passerar förbi de mest populära platserna i Paris som bland annat Eiffeltornet och Louvren.

Du kan också välja att göra en kryssning på Seine med tillägg av andra aktiviteter som exempelvis kryssning med drinkar, kryssning med middag och kryssning med guidad tur.

Det finns även kryssningar som kombineras med andra sevärdheter i Paris som till exempel kryssning + Triumfbågen, kryssning + Versailles trädgårdar, kryssning + Eiffeltornet och kryssning + Disneyland Paris.

Kryssningarna på Seine är väldigt populära så boka gärna dina biljetter i förväg för att få en dag och tid som passar dig. Kryssningar kan också bokas i förväg på internet, på sidor som Tiqets och andra webbsidor.

Seine, är en flod i norra Frankrike som bland annat rinner genom landets huvudstad Paris. Seines källor befinner sig på 471 meter över havet i närheten av Dijon i Burgund, och floden flyter sedan 776 km genom Frankrike tills den mynnar ut i Engelska kanalen.

På vägen genom Frankrike passeras départementen Seine-Maritime, Eure, Yvelines, Hauts-de-Seine, Paris, Val-de-Marne, Seine-et-Marne, Aube och Côte-d'Or. En del av Seines strand i Paris blev 1991 uppsatt på Unescos världsarvslista.