Hogyan kerülhetjük el a pénztáraknál való hosszú sorban állást Európa egyik legnépszerűbb parkjában – az Efteling Parkban?

A hollandiai Efteling Park a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb vidámparkja, ahol évente több millió látogató fordul meg, köztük számos család és utazó Magyarországról is. Ez a harmadik leglátogatottabb vidámpark Európában, a párizsi Disneyland és az Europa-Park után.

Az Efteling egy hatalmas park, amely mintegy 75 perces autóútra fekszik Amszterdamtól. A park nevezetességei folklóron, meséken és ősi legendákon alapulnak, és minden korosztály számára alkalmas játszóterekkel, a kicsik számára fantasztikus erdőkkel, a nem annyira kicsik számára kellemes attrakciókkal, és az igazán kalandos kedvűeknek hajmeresztő hullámvasutakkal rendelkezik.

Ez Hollandia egyik legforgalmasabb helyszíne, és ha nem szeretnénk hosszú órákat várni a jegypénztár kígyózó soraiban, akkor érdemes a jegyeket előre lefoglalni online egy pontos dátumra és időre, így kikerülve a hosszú sorban állást.

Számos webhely kínál jegyeket az Efteling Parkba az interneten keresztül, melyek segítenek elkerülni a sorokat. Például a "Tiqets" a magyar utazók egyik legkedveltebb weboldala. Online jegyeket kínál a parkba, és lehetőséget arra is, hogy azokat közvetlenül a mobiltelefonra töltsük le anélkül, hogy ki kellene nyomtatni bármit is.

Mit érdemes tudni, mielőtt jegyet vásárolnánk az Efteling Parkba?

Az Efteling élménypark Kaatsheuvel település környékén Hollandiában, Észak-Brabant tartományban. Ez a Benelux államokban a legnagyobb élménypark. A Kaatsheuvel városában található létesítményt 1992-ben a világ legjobbjának választották az IAAPA szavazása alapján. 2009–2010-ben a látogatók száma elérte a 4 millió főt.

Az Efteling négy szekcióból áll: a vidámparkból, a négycsillagos Efteling Hotelből, a tizennyolc lyukas golfpályából, valamint a most épülő apartmansorból. Eftelinghez több mint 35 látványosság és bemutató show tartozik. A parkban két szálloda is található.