Hogyan kerülhetjük el a Sagrada Familia jegypénztára előtti hosszú várakozást?

A Sagrada Familia Barcelona egyik leghíresebb és legnépszerűbb turisztikai helyszíne. Ez a lenyűgöző templom, amely évente több millió látogatót vonz büszkén mutatja be Gaudi katalán építész munkásságának egy darabját a város közepén állva.

Ebben a lenyűgöző épületben található egy múzeum is, amely a Sagrada Familia történetét mutatja be építésének kezdetétől a mai napig, és különböző rajzokkal és modellekkel szemlélteti az épületet. Sok turista dönt úgy, hogy felmászik a templom tornyainak tetejére, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Barcelona látványos városára.

Ez Barcelona egyik legforgalmasabb helyszíne, és ha nem szeretnél hosszú órákat várni a jegyirodák soraiban, akkor erősen ajánlott, hogy online foglalj előre jegyeket egy pontos napra és időpontra, így megkerülve a hosszú sorokat.

Sok webhely kínál jegyeket a Sagrada Familia az interneten keresztül, amelyekkel elkerülheted a sorokat. A "Tiqets" weboldal például a magyar utazók egyik legnépszerűbb webhelye, amely online jegyeket kínál Sagrada Familia és lehetőséget biztosít a jegyek közvetlen mobiltelefonra történő letöltésére. Így a jegyeidet ki sem kell nyomtatnod.

Mit érdemes tudni, mielőtt jegyet vásárolnánk a Sagrada Familia-ba?

A Szent Család-templom (katalánul Sagrada Família), teljes nevén A Szent Család engesztelő temploma (Temple Expiatori de la Sagrada Família) vagy A Jövő Temploma római katolikus templom Spanyolországban, Katalónia fővárosában, Barcelonában, Antoni Gaudí mesterműve.

A templomot 2010. november 6-án XVI. Benedek pápa bazilika rangjára emelte és megszentelte.[1][2] (De nem katedrális – Barcelona katedrálisa a Santa Eulàlia katedrális, egy gótikus stílusú épület a középkorból.)

Az építése 1882-ben kezdődött és a tervek összetettsége miatt rendkívül lassan halad, jelenleg is munkálatok folynak rajta, elkészülte után a világ legnagyobb bazilikája lesz. Az épület az organikus építészet mintapéldánya, de sorolják a szecesszióhoz is, sőt kubista jegyeket is találtak rajta.