Eiffelov toranj

Kako zaobilazite duge redove pri ulazu u Eiffelov toranj u Parizu?

Što trebate znati prije kupovine ulaznica za Eiffelov toranj?

* Čak i ako ste kupili online ulaznice za Eiffelov toranj, ulaz u toranj može iziskivati dulje čekanje. Najbolji način da značajno skratite vrijeme čekanja u redovima jeste kupovinom ulaznice ture tornja sa vodičem koja vam pruža brzi pristup (prioritetni ulaz).

* Ako tražite najjeftinije ulaznice za Eiffelov toranj, to bi bile ulaznice za drugi kat uz pristup stubama.

* Pristup najvišem katu (vrhu) je moguć jedino putem dizala, a ulaz u ovo dizalo uključuje čekanje u još jednom redu.

* Tijekom vrhunca sezone, ulaznice se brzo rasprodaju, pa je preporučljivo unaprijed rezervirati vaše ulaznice.

* Također se preporučuje dolazak u noćne sate i uživanje u predivnom pogledu na Pariz tijekom večeri.

* Toplo preporučujemo kupovinu digitalnih ulaznica koje vam dozvoljavaju preuzimanje ulaznica na vaš mobilni telefon bez potrebe za štampanjem vaših ulaznica. Jednostavno prikažite vaš pametni telefon na ulazu i to je to!

Kako možete preskočiti duge redove i brzo ući u Eiffelov toranj u Parizu?

Eiffelov Toranj je jedan od najpoznatijih spomenika u Parizu i diljem svijeta i smatra se najpopularnijom turističkom atrakcijom među mnoštvom turista u Parizu. Iako ovaj toranj više nije najviša građevina na svijetu kao što je nekad bio, još uvijek je odličan spomenik, a pogled s njega je zaista nevjerojatan. Za sve turiste, posjeta Eiffelovom Tornju je doista prekrasno i toplo preporučljivo iskustvo.

Pristup tornju je moguć na nekoliko različitih načina, a posjetitelju mogu birati između drugog i posljednjeg kata (vrha) ili između stuba i dizala.

Važno je znati da je ovo jedno od najprometnijih mjesta u Parizu i ulaz u toranj je vrlo prometan svakog sata tijekom dana i tijekom čitave godine. Čekanje u redovima pri ulazu u Eiffelov toranja ponekad može potrajati i dulje od jednog sata, a najbolji način za izbjeći čekanje jeste kupiti ulaznice koje uključuju turu tornja s vodičem, koja uključuje, između ostalog, prioritetni ulaz.

Postoji mnoštvo web stranica koje nude ulaznice u Eiffelov toranj putem interneta, te je mudro potražiti ulaznice koje nude mogućnost preuzimanja ulaznica izravno na vaš mobilni telefon bez potrebe za štampanjem ulaznica.

Eiffelov toranj je željezni toranj sagrađen na Champ de Mars (Marsova polja) pokraj rijeke Seine u Parizu. To je najviša građevina u Parizu i jedan od najprepoznatljivijih svjetskih simbola. Nazvan po svom dizajneru, inženjeru Alexandreu Gustavu Eiffelu, vrhunska je turistička atrakcija.

Toranj je visok 300 m, što je otprilike 75 katova. Uključujući antenu visine 20.75 m, građevina je visoka 320.75 m, što je otprilike 81 kat. Eiffelov toranj je najviša građevina u Parizu. Druga po visini građevina u Parizu je neboder Montparnasse, s 210 m.