Hogyan kerülhetjük el a Louvre jegypénztára előtti hosszú várakozást?


A párizsi Louvre Múzeum kétségtelenül Párizs egyik leghíresebb látnivalója. Alig van olyan turista, aki ne ismerné a Párizs szívében található múzeum egyedülálló háromszög alakú épületét.

 A Louvre-ben található a világ egyik legnagyobb és legértékesebb gyűjteménye, beleértve a művészet, a történelem és a régészet mesterműveit is. Itt találhatjuk meg Da Vinci "Mona Lisa" című képét és végtelen számú lélegzetelállító, ritka művészeti darabot.

Ez Párizs egyik legforgalmasabb helyszíne, és ha nem szeretnél hosszú órákat várni a jegyirodák soraiban, akkor erősen ajánlott, hogy online foglalj előre jegyeket egy pontos napra és időpontra, így megkerülve a hosszú sorokat.

Számos weboldal kínál jegyeket az interneten a Louvre Múzeumba. A "Tiqets" weboldal például a magyar utazók egyik legnépszerűbb webhelye, amely online jegyeket kínál a Louvre Múzeumba és lehetőséget biztosít a jegyek közvetlen mobiltelefonra történő letöltésére. Így a jegyeidet ki sem kell nyomtatnod.

További információ arról, hogyan kerülhetjük el a sorban állást a Louvre Múzeumban

Mit érdemes tudni, mielőtt jegyet vásárolnánk a Louvre Múzeumba?


  • * Biztosítsd, hogy a jegyeid közvetlen hozzáférést biztosítsanak a Louvre Múzeum anélkül, hogy sorban kellene állnod (Fast-track).
  • * Ellenőrizzük, hogy a jegyekkel hozzáférhetünk-e az ideiglenes és időszakos kiállításokhoz is.
  • * Sok látogató dönt úgy, hogy a múzeumot vezetett túrán keresztül látogatja meg. Ez minden bizonnyal sokat hozzátesz a múzeumi élményekhez és az ott szerzett tapasztalatokhoz.
  • * A digitális jegyek a legjobbak! Ezeknél a típusú jegyeknél ugyanis nem kell a jegyeket előre kinyomtatni, csak be kell mutatni az okostelefonon lévő digitális jegyeket a bejáratnál.
Kattints ide további információért

Louvre Múzeum


A Louvre Párizs központi részén, a Szajna jobb partján található nemzeti múzeum, a világ egyik legismertebb és 1793 óta Párizs legnagyobb múzeuma.

Az európai képzőművészetek gyűjteménye mellett egyiptomi, iszlám, keleti, görög, római és etruszk emlékek is megtekinthetők. Ez Párizs egyik legforgalmasabb helyszíne.