Disneyland Párizs

Hogyan kerüljük el a hosszú sorban állást a párizsi Disneyland-ben?

Mit érdemes tudni, mielőtt megvennénk a jegyeket a párizsi Disneyland-be?

* Győződjünk meg róla, hogy jegyek közvetlen belépést biztosítanak a párizsi Disneyland-be anélkül, hogy sorban kellene állnunk (Skip The Line).

* A párizsi Disneyland területén elérhető a Walt Disney Studios épülete is. Ha mindkét parkot meg szeretnénk látogatni, akkor vásárolhatunk kombinált jegyet.

* Győződjünk meg róla, hogy jegyek tartalmazzák a Fastpass szolgáltatást, amely gyorsabb hozzáférést biztosít bizonyos létesítményekhez.

* A digitális jegyek a legjobbak! Ilyen típusú jegyek esetén nem kell a jegyeket kinyomtatni, csak be kell mutatni és leolvasni az okostelefon segítségével a bejáratnál. Ennyi az egész!

Hogyan kerülhetjük el, hogy órákat kelljen várakoznunk a jegypénztáraknál Európa egyik legnépszerűbb vidámparkjánál – a párizsi Disneyland-nél?

A párizsi Disneyland Európa egyik legnagyobb és legsikeresebb tematikus parkja, ami évente több ezer látogatót vonz a világ minden tájáról. A gyermekes családok és a fiatal látogatók számára igazi meghatározó élményt kínál, hiszen a park a világ legjobb látnivalóit sorakoztatja fel.

Mivel egy hatalmas parkról van szó, számos különböző területtel, erősen ajánlott a parkba érkezés előtt megtervezni a látogatást. Sok turista több mint egy napot tölt a parkban, és két napos jegyet vásárol. A park Párizs közelében található, és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Ez Franciaország egyik legforgalmasabb helyszíne, és ha nem szeretnénk hosszú órákat várni a jegypénztár kígyózó soraiban, akkor érdemes a jegyeket előre lefoglalni online egy pontos dátumra és időre, így kikerülve a hosszú sorban állást.

Számos weboldal kínál jegyeket a párizsi Disneyland-be az interneten keresztül. Például a "Tiqets" a magyar utazók egyik kedveltebb weboldala, amely online kínál jegyeket a parkba, és lehetőséget arra is, hogy azokat közvetlenül a mobiltelefonra töltsük le anélkül, hogy ki kellene nyomtatni őket.

Disneyland (Párizs)

Disneyland a The Walt Disney Company által 1992-ben létrehozott szórakoztató park. A park Párizs közelében található, és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

A parkhoz a Gare de Marne-la-Vallée – Chessy vasútállomás van a legközelebb, mindössze 30 km-re Párizstól. Ez egy kombinált állomás, egyaránt megállnak itt az elővárosi RER, a távolsági TGV és a nemzetközi Eurostar vonatok is.