Najbolja krstarenja rijekom Senom

Koja su to najbolja krstarenja rijekom Senom u Parizu i kako ih možete rezervirati?

Što trebate znati prije rezerviranja krstarenja rijekom Senom?

* Preporučuje se krstarenje sa vodičem. Ovo će vaše krstarenje učiniti interesantnijim i zabavnijim.

* Preporučuje se kupovina karata sa opcijom povrata novca. Na ovaj način, možete otkazati rezervaciju bez potrebe za plaćanjem naknade za to.

* Preporučuje se odabir web stanice koja nudi kupovinu digitalnih ulaznica. Uz ovu vrstu ulaznica, nije potrebno štampati ulaznice, već samo pokažite ulaznice na svom mobilnom telefonu.

Kako možete odabrati najbolja krstarenja rijekom Senom u Parizu? I što trebate znati pri rezervaciji krstarenja?

Jedan od najboljih načina da upoznate Pariz jeste putem jednog od najboljih krstarenja rijekom Senom, glavnom rijekom ovog grada. Ovo je jedna od najpopularnijih turističkih aktivnosti u Parizu.

Postoji mnoštvo opcija za krstarenje rijekom Senom koje pružaju odlično iskustvo za turiste u Parizu. Jedna od najpopularnijih i najtraženijih jeste "Bateaux Mouches" krstarenje, koje pruža krstarenje u trajanju otprilike sat i 10 minuta, a prolazi kroz najpopularnija mjesta u Parizu poput Eiffelovog tornja, muzeja Louvre, te više mjesta.

Također postoji opcija krstarenja Senom koja kombinira dodatne aktivnosti kao što su krstarenja sa pićima, krstarenja sa večerom ili krstarenja sa turističkim vodičem.

Također možete pronaći krstarenja koja kombiniraju posjete drugim atrakcijama u Parizu, kao što su krstarenje + Slavoluk pobjede, krstarenje + Versajska palača, krstarenje + Eiffelov toranj ili krstarenje + Disneyland Pariz.

Krstarenja rijekom Senom su vrlo popularna, stoga trebate rezervirati ulaznice za krstarenje što je prije moguće unaprijed kako biste pronašli odgovarajući datum i vrijeme. Krstarenja se mogu rezervirati unaprijed putem interneta putem stranica kao što su "Tiqets" ili putem drugih web stanica.

Seine je rijeka u sjevernoj Francuskoj. Izvire na ravnici kod Langresa, teče prema zapadu i kod Le Havrea se ulijeva u kanal La Manche. Obala rijeke u dijelu kojim protječe kroz Pariz uvrštena je u UNESCOv popis mjesta svjetske baštine u Europi.

Preko Seine je izgrađeno 37 mostova u Parizu (kao što su Pont Louis-Philippe i Pont Neuf) te desetak izvan grada od kojih je najslavniji Pont de Normandie koji povezuje Le Havre i Honfleur, jedan od najdužih visećih mostova na svijetu (856 m).