Paris cu copii

Cele mai bune lucruri de făcut în Paris cu copii - Cele mai bune atracții pentru familii!

Bine ați venit la ghidul complet pentru Călătoriile în Paris cu copii!

Parisul este un oraș grozav pentru familii și oferă o varietate de atracții pentru familiile cu copii, de la muzee pentru familii, la atracții emblematice până la unul dintre cele mai mari și mai cunoscute parcuri de distracție din lume.

În acest următor ghid, am compilat pentru tine cele mai populare atracții pentru copii din Paris, cu toate detaliile pe care trebuie să le cunoști, cum ar fi direcții, orele de funcționare, prețuri, bilete și sfaturi utile. Deci, să mergem.

Cele mai bune și populare atracții din Paris pentru familii și copii!

Disneyland Paris este cea mai faimoasă atracție pentru familii din Paris. Cu greu vei găsi o familie cu copii care să vină la Paris și să nu petreacă măcar o zi vizitând cel mai mare și mai popular parc de distracții din Europa.

Deoarece este un parc imens care conține 2 parcuri diferite și multe facilități, este foarte recomandat să vă planificați bine vizita în parc. Disneyland Paris se află la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de Paris, dar puteți rămâne și peste noapte într-unul dintre hotelurile din jur.

Este unul dintre cele mai căutate locuri din Europa iar casele de bilete sunt mereu pline de cozi lungi și nesfârșite. Prin urmare, este foarte recomandat să cumpărați bilete în avans și să ocoliți cozile lungi. Biletele de bază includ intrarea într-unul dintre cele două parcuri, dar puteți comanda și bilete pentru ambele parcuri împreună. Toate detaliile le gasesti aici.

Disney Paris nu este singurul parc din Franța. Există un alt parc de distracții uriaș în Franța, care este al doilea ca mărime din țară și oferă, de asemenea, o varietate de facilități, complexe și diferite activități pentru întreaga familie și pentru copiii de toate vârstele.

Acesta este Parcul Asterix și este situat la o jumătate de oră cu mașina de Paris. Puteți ajunge cu ușurință acolo cu transportul public sau folosind un bilet combinat care include intrarea în parc și transportul cu autobuzul privat organizat din centrul Parisului, și retur.

Este un parc excelent care oferă facilități excelente și a primit recenzii foarte bune de la călători și familii care au petrecut deja timp acolo. Puteți găsi mai multe detalii aici.

Cel mai bun început pentru orice excursie de familie în Paris, este să faci o croazieră pe Sena dimineața și astfel să cunoști Parisul într-un mod distractiv și liniștit.

  Există destul de multe tipuri de croaziere care pot fi comandate (există croaziera de bază care durează aproximativ o oră și există și o croazieră care include și masă).

Cea mai populară companie care operează croaziera fluvială Sena este compania „Bateaux Mouches”. Puteți găsi toate tipurile de croaziere și le puteți rezerva din timp (foarte recomandat) de aici.

Ei bine, nu poți fi în Paris fără să mergi, bineînțeles, la celebrul Turn Eiffel și să urci la unul dintre punctele lui de belvedere, mai ales dacă ești cu copii. Aceasta va fi o experiență pe care o vor aminti mulți ani de acum înainte.

Există mai multe tipuri de vederi din turn, deși priveliștea de la etajul vârfului este cea mai bună dintre toate. Este important să cumpărați bilete online în avans pentru a rezerva o dată și oră libere și pentru a evita cozile uriașe de la intrare.

O altă destinație care este considerată un „must” la fiecare vizită la Paris, este impresionantul Palat Versailles și minunatele grădini care îl înconjoară.

Acesta este unul dintre cele mai impresionante și mai vizitate palate din lume și este, de asemenea, considerat o atracție foarte populară pentru familiile cu copii.

Există diferite tipuri de bilete și în acest caz este recomandat să le achiziționați din timp online. O poți face aici, de exemplu.

Deși aceasta nu este o atracție „clasică” pentru copii, Muzeul Luvru este unul dintre cele mai importante și fascinante muzee din lume, iar multe familii aleg, de asemenea, să petreacă o jumătate de zi sau măcar câteva ore bune în acest muzeu fascinant.

Copiii vor putea găsi destul de multe obiecte interesante prin muzeu. Luvru este, de asemenea, un loc cunoscut pentru cozile lungi de acolo, așa că merită foarte mult să achiziționați bilete pentru a evita coada și a economisi timp prețios.

Ca în multe orașe din lume, Parisul are și un acvariu uimitor, situat nu departe de Turnul Eiffel și considerat o atracție foarte populară pentru familiile cu copii din Paris. Puteți merge prin tunelurile transparente și puteți privi mii de creaturi marine diferite.

Muzeul Garvin este un muzeu fermecător de ceară, asemănător ca stil cu Madame Tussauds și, potrivit multor navigatori de pe TripAdvisor, chiar mai bine. Acest muzeu prezintă, de asemenea, figuri de ceară ale celebrităților precum Donald Trump, Katy Perry, Mozart și multe altele. Muzeul este situat central și foarte ușor de accesat.

Grădina Zoologică din Paris este o grădină zoologică mare, in care s-a investit foarte bine, situată în Pădurea Vincennes din Paris (la aproximativ 20 de minute cu mașina de centru) și este considerată un loc excelent și foarte recomandat pentru familiile cu copii. Dacă ai timp liber de petrecut în oraș, nu ezita.

Una dintre noile atracții care a devenit deosebit de populară în rândul familiilor cu copii este zborul cu balonul Generali din Paris. Este cel mai mare balon din lume la o altitudine de 150 de metri și oferă o vedere panoramică îmbătătoare a întregului Paris. Balonul cu heliu legat se va ridica drept în sus, apoi rămâne la nivel în timp ce vă bucurați de panorame la 360º ale Orașului Luminilor.

Autobuzul turistic Paris Hop-on Hop-off este o modalitate grozavă și distractivă de a vă bucura de Paris cu copiii. Autobuzul circulă prin oraș în cele mai centrale locuri și oprește în stații fixe, astfel încât să puteți urca și coborî liber și fără restricții. În acest fel, puteți economisi complicații atunci când călătoriți cu transportul public și puteți ajunge cu ușurință în toate zonele populare ale Parisului.

  Unul dintre dezavantajele priveliștii de la Turnul Eiffel este că nu puteți vedea Turnul Eiffel în sine. Pentru a depăși acest obstacol, mulți aleg să meargă la înaltul și faimosul Turn Montparnasse din Paris pentru a obține o priveliște panoramică uimitoare de 360 de grade a Parisului, inclusiv o priveliște minunată asupra Turnului Eiffel. Pregătiți smartphone-urile. Acesta este locul pentru a face cele mai bune selfie-uri.

O atracție simpatică și foarte populară pentru familiile cu copii din Paris, este muzeul ciocolatei situat în centrul orașului și oferă o experiență completă care explică istoria ciocolatei, metoda de preparare, și,  oferă și cadouri copiilor la finalul vizitei. Îi poți dedica una până la două ore locului. Mai multe informații pot fi găsite aici.

Muzeul Paradox din Paris este un muzeu nou care a fost deschis foarte recent și este una dintre cele mai populare atracții pentru familii și copii. Acesta este un muzeu în stilul Muzeului Iluziilor, care oferă expoziții speciale și înșelătoare. Muzeul a primit până acum recenzii bune online și este considerat foarte popular. Este indicat să comandați bilete în avans (Intrare Prioritară) pentru a rezerva datele și a evita cozi la casa de bilete.

O altă experiență grozavă care este recomandată copiilor din Paris, este turul virtual FlyView Paris care oferă un „zbor” în cerul Parisului folosind tehnologia de realitate virtuală de unde poți trece și urmări atracțiile din Paris și toate monumentele celebre ale orașului. Turul este situat în centrul Parisului și durează aproximativ 15 minute și aproximativ 35 de minute în total pentru întreaga experiență a vizitei.

Când vă plimbați de-a lungul Champs-Elysées, luați în considerare, ca multe alte familii, să urcați spre priveliștea magnifică de pe acoperișul celebrului Arc de Triumf al Parisului, care este considerat unul dintre cele mai recunoscute monumente ale orașului. Ar trebui să cumpărați bilete online și să intrați fără să stați la coadă la casele de bilete.

Stadionul Stade de France este stadionul oficial al echipei naționale de fotbal franceze și, dincolo de faptul că găzduiește jocuri uriașe și concerte internaționale de muzică, este, de asemenea, o atracție turistică populară în Paris și oferă vizitatorilor un tur amplu în culisele stadionului și la muzeul vizitatorilor. Acesta este un tur care merită foarte mult. Nu rata.

Parcul acvatic Aquaboulevard din Paris este cel mai mare parc acvatic din Paris și una dintre cele mai populare atracții în rândul familiilor cu copii din Paris. Este un parc acvatic interior în cea mai mare parte (există și facilități și piscine exterioare deschise doar vara) situat chiar în inima Parisului, așa că este foarte ușor să ajungi acolo și nu este nevoie de transport special.

TOC

copyrights ©