Párizs gyerekekkel

A legjobb látnivalók Párizsban gyerekekkel – A legjobb látnivalók családok számára!

Üdvözöljük a gyermekekkel való utazás Párizsba teljes útmutatójában!

Párizs nagyszerű város a családok számára, és számos látnivalót kínál a gyermekes családoknak, a családbarát múzeumoktól kezdve az ikonikus látnivalókon át a világ egyik legnagyobb és legismertebb vidámparkjáig.

Ebben az útmutatóban összegyűjtöttük Önnek a legnépszerűbb párizsi látnivalókat a gyermekek számára, minden olyan részlettel, amelyet tudnia kell, mint például az útvonaltervet, a nyitvatartási időt, az árakat, a jegyeket és a hasznos tippeket, lássunk neki.

A legjobb és legnépszerűbb látnivalók Párizsban családok és gyerekek számára!

A párizsi Disneyland leghíresebb látnivaló Párizsban a családok számára. Aligha talál olyan gyermekes családot, amely Párizsba jön, és ne töltene legalább egy napot Európa legnagyobb és legnépszerűbb vidámparkjának meglátogatásával.

Mivel ez egy hatalmas park, amely 2 különböző parkot és számos létesítményt tartalmaz, nagyon ajánlott jól megtervezni a park látogatását. A párizsi Disneyland körülbelül 40 perces autóútra található Párizstól, de akár a környező szállodák egyikében is megszállhat az éjszakára.

Európa egyik legkeresettebb helye, és a jegypénztárak mindig tele vannak hosszú és végtelen sorokkal. Ezért erősen ajánlott elővételben jegyet vásárolni, így elkerülni a hosszú sorokat. Az alapjegyek tartalmazzák a belépőt a két park egyikébe, de mindkét parkba együtt is lehet jegyet rendelni. Itt minden részletet megtalál.

A Disney Paris nem az egyetlen park Franciaországban. Létezik egy másik, hatalmas vidámpark Franciaországban, amely a második legnagyobb az országban, és számos létesítményt, komplexumot és különféle tevékenységeket kínál az egész családnak és a gyermekek minden korosztályának.

Ez az Asterix Park, és fél órás autóútra található Párizstól. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy kombinált jeggyel, amely magában foglalja a parkba való belépést és a Párizs központjából az oda és a visszautat privát busszal.

Ez egy kiváló park, amely kiváló létesítményeket kínál, és nagyon jó értékeléseket kapott az utazóktól és családoktól, akik már jártak itt. További részleteket itt találhat.

A legjobb kezdés minden családi párizsi utazáshoz az, ha reggelente hajókázunk a Szajnán, és így szórakoztató és békés módon ismerhetjük meg Párizst.

  Elég sok fajta körutazás elérhető (van az alap körút, ami kb. egy órás, és van étkezést is tartalmazó körút is).

A Szajna körutazást üzemeltető legnépszerűbb cég a "Bateaux Mouches" társaság. Itt minden típusú körutazást megtalálhat és előre le is foglalhat (ez nagyon ajánlott).

Nos, nem tartózkodhat Párizsban anélkül, hogy el ne menjen a híres Eiffel-toronyhoz, és ne menjen fel annak egyik nézőpontjára, különösen, ha gyerekekkel utazik. Ez egy olyan élmény lesz, amelyre még sok éven át emlékezni fognak.

A toronyból többféle kilátás nyílik, bár a csúcsról a legjobb a kilátás. Fontos, hogy előre online vásároljon jegyet, hogy szabad időpontot és időpontot foglaljon le, és elkerülje a hatalmas sorokat a bejáratnál.

Egy másik úti cél, amelyet minden párizsi látogatás során kötelezőnek tekintenek, a lenyűgöző Versailles-i palota és az azt körülvevő csodálatos kertek.

Ez a világ egyik leglenyűgözőbb és leglátogatottabb palotája, és a gyermekes családok körében is nagyon népszerű látnivalónak számít.

Különböző típusú jegyek léteznek, és ebben az esetben is ajánlatos azokat előre megvásárolni az interneten. Itt megteheti például.

Bár ez nem egy "klasszikus" látványosság gyerekeknek, a Louvre Múzeum a világ egyik legfontosabb és leglenyűgözőbb múzeuma, és sok család dönt úgy, hogy fél napot vagy legalább jó pár órát tölt ebben a lenyűgöző múzeumban.

A gyerekek számos érdekes tárgyat találhatnak majd a múzeumban. A Louvre is az ottani hosszú sorokról ismert hely, ezért érdemes sorkihagyó jegyeket vásárolni, így értékes időt takaríthatunk meg.

Mint a világ számos városában, Párizsban is van egy csodálatos akvárium, amely nem messze található az Eiffel-toronytól, és a gyermekes családok nagyon népszerű látnivalója Párizsban. Sétálhat az átlátszó alagutakban, és több ezer különböző tengeri élőlényt nézhet meg.

A Garvin Múzeum egy elbűvölő viaszmúzeum, amely stílusában hasonlít a Madame Tussaudshoz, és a TripAdvisor számos használója szerint még jobb is. Ez a múzeum olyan hírességek viaszfiguráit is bemutatja, mint Donald Trump, Katy Perry, Mozart és mások. A múzeum központi helyen található, és nagyon könnyen megközelíthető.

A párizsi állatkert egy nagy és nagyon jól beruházott állatkert, amely a párizsi Vincennes-erdőben található (kb. 20 percnyi autóútra a központtól), és kiváló helynek számít,  kifejezetten ajánlott gyermekes családok számára. Ha van szabadije, amit a városban tölthet, ne habozzon.

Az egyik új attrakció, amely különösen népszerűvé vált a gyermekes családok körében, a párizsi Generali Balloon Flight. Ez a világ legnagyobb léggömbje 150 méteres magasságban, és mámorító panorámát kínál egész Párizsra. A lekötött hélium ballon egyenesen felemelkedik, majd vízszintesen marad, miközben élvezheti a Fények Városának 360 fokos panorámáját.

A párizsi Hop-on Hop-off turistabusz nagyszerű és szórakoztató módja annak, hogy a gyerekekkel együtt élvezze Párizst. Az autóbusz a város legközpontibb helyein közlekedik, és fix megállókban áll meg, hogy szabadon és korlátozás nélkül lehessen fel- és leszállni. Így a tömegközlekedéssel való utazás során is megkímélheti a bonyodalmakat, és könnyedén elérheti Párizs összes népszerű részét

  Az Eiffel-toronyból nyíló kilátás egyik hátránya, hogy magát az Eiffel-tornyot nem látni… Ennek az akadálynak a leküzdésére sokan a magas és híres párizsi Montparnasse-toronyhoz mennek, hogy csodálatos, 360 fokos panorámát kapjanakPárizsra, és csodálatos kilátást az Eiffelre. Készítse elő az okostelefonokat. Ez az a hely, ahol a legjobb selfie-ket készítheti.

Párizsban a gyermekes családok kedvelt látványossága a csokoládé múzeum, amely a város központjában található, és teljes élményt nyújt a csokoládé történetének, az elkészítési módnak és a végén ajándékokat szerezhet be a gyerekeknek a látogatásról. Egy-két órát szánhat a helyszínre. További információ itt található.

A párizsi Paradox Múzeum egy új múzeum, amely a közelmúltban nyílt meg, és a családok és a gyermekek egyik legnépszerűbb látnivalója. Ez egy múzeum az Illúziók Múzeumának stílusában, különleges és megtévesztő kiállításokat kínálva. A múzeum eddig jó kritikákat kapott az interneten, és nagyon népszerűnek tartják. Az időpontok lefoglalása és a pénztárak sorban állása érdekében tanácsos elővételben jegyet rendelni (elsőbbségi belépő).

Egy másik nagyszerű élmény, amelyet a párizsi gyerekeknek ajánlunk, a FlyView Paris virtuális túra, amely a virtuális valóság technológiájával kínál "repülést" Párizs egén, ahol elhaladhat és megtekintheti Párizs legfontosabb látnivalóit és a város összes híres műemlékét. . A túra Párizs központjában található, és körülbelül 15 percig tart, és összesen körülbelül 35 percig tart a látogatás teljes élménye alatt.

Ha a Champs-Elysées-n sétál, gondoljon sok más családhoz hasonlóan arra, hogy felmenjen a híres párizsi Diadalív tetejére, amely a város egyik legismertebb műemléke. Vásároljon sorkerülő jegyeket az interneten keresztül, hogy sorban állás nélkül lépjen be a jegypénztáraknál.

A Stade de France stadion a francia labdarúgó-válogatott hivatalos stadionja, és azon túl, hogy hatalmas meccseknek és nemzetközi zenei koncerteknek ad otthont, Párizs népszerű turisztikai attrakciója is, és kiterjedt bejárást kínál a stadion kulisszái mögé. a látogatók múzeuma. Ez egy nagyon érdemes túra. Ne hagyja ki.

A párizsi Aquaboulevard vízi park Párizs legnagyobb vízi parkja és a gyermekes családok egyik legnépszerűbb látnivalója Párizsban. Ez nagyrészt egy fedett vízi park (vannak létesítmények és csak nyáron nyitva tartó szabadtéri medencék is), amely Párizs szívében található, így nagyon könnyű eljutni oda, és nincs szükség különösebb szállításra.

TOC

copyrights ©