Colosseum Roma

Cum puteți să “săriți” coada de la Colosseumul din Roma?

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra bilete la Colosseum?

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ accesul direct la Colosseumul, fără a aștepta la cozile de la casele de bilete (Skip the line).

* De asemenea, puteți lua în considerare achiziționarea unui bilet Roma Pass, care vă oferă reduceri grozave pentru multe atracții din Roma și transport public gratuit.

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ accesul gratuit la Forumul Roman și la Dealul Palatin.

* Este recomandat să cumpărați bilete care includ și accesul la etajele 1 și 2 ale Colosseumului, inclusiv la baza Arenei.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nu este nevoie nici măcar să le printați, doar le arătați, scanând smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Cum puteți “sari” peste acele cozi lungi de la casele de bilete de la Colosseumul din Roma?

Colosseumul este inima fiecărei excursii la Roma. Măreția imperiului imens și glorios care există de sute de ani în istorie. Nu puteți vizita Roma fără să faceți o vizită la acest monument impresionant.

Colosseumul este una dintre cele mai populare atracții turistice din Roma, –numeroase persoane vizitând subsolul arenei, primul și al doilea etaj.

Aceasta este una dintre cele mai aglomerate zone din Roma și dacă nu doriți să așteptați ore îndelungate la casele de bilete, este recomandat să rezervați cu exactitate biletele online pentru data și ora stabilite, evitând astfel cozile lungi de la casele de bilete.

Există multe site-uri pe internet care oferă bilete la Colosseum, pentru a scăpa de cozi. Site-ul "Tiqets", de exemplu, este considerat unul dintre cele mai populare site-uri pentru turiștii români. Oferă bilete online pentru Colosseum și oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil fără a fi necesar să le printați.

Despre Colosseum

Colosseumul este un monument turistic aflat in centrul Romei vizitat de foarte mulți turiști din toată lumea. El este probabil cea mai impresionantă clădire-ruină a Imperiului Roman. Colosseumul era cea mai mare construcție a vremurilor sale și astăzi este cel mai mare amfiteatru antic care poate fi vizitat in Italia.

Colosseumul este situat la est de Forumul Roman. Construcția a început sub conducerea împăratului Vespasian în anul 72 d. Hr. și a fost finalizată în anul 80 d.Hr. sub conducerea succesorului său și moștenitorul Titus.