Gardaland Resort

Cum puteți să „săriți” coada de la Parcul Gardaland din Italia?

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra bilete pentru Parcul Gardaland din Italia?

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ accesul direct la Parcul Gardaland, fără a aștepta la cozile de la casele de bilete (Skip the line).

* Parcul Gardaland deține și parcul acvatic „Sea Life Park”. Dacă vreți să vizitați ambele parcuri, puteți cumpăra un bilet cu reducere.

* Asigurați-vă că biletele dvs. pentru Parcul Gardaland includ accesul la toate facilitățile parcului.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nu este nevoie nici măcar să le printați, doar le arătați, scanând smartphone-ul cu biletele dvs. digitale la intrare, și asta este tot.

Cum puteți „sări” peste cozile lungi de la casa de bilete de la cel mai popular parc din Italia – Parcul Gardaland?

Parcul Gardaland este cel mai mare și cel mai popular parc de distracții din Italia. În fiecare an, parcul atrage milioane de turiști din întreaga lume, inclusiv mulți călători și familii din România care vin să viziteze parcul ca parte a unei vacanțe pe frumosul Lac Garda din nordul Italiei.

Parcul este situat pe Lacul Garda, care este considerat una dintre zonele cele mai populare din Italia pentru familiile cu copii și oferă o mare varietate de facilități potrivite pentru toate tipurile de copii și pentru toate vârstele. De asemenea, parcul deține și parcul acvatic „Sea Life Park”, care constă într-un acvariu uriaș cu sute de creaturi marine unice.

Aceasta este una dintre cele mai aglomerate zone din Italia și dacă nu doriți să așteptați ore îndelungate la casele de bilete, este recomandat să rezervați cu exactitate biletele online pentru data și ora stabilite, evitând astfel cozile lungi de la casele de bilete.

Cum puteți face asta? Ei bine, există multe site-uri care oferă bilete la Parcul Gardaland, pentru a scăpa de cozi. Site-ul "Tiqets", de exemplu, este considerat unul dintre cele mai populare site-uri pentru turiștii români. Oferă bilete online pentru parcul Gardaland și parcul acvatic „Sea Life Park” și oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil fără a fi necesar să le printați. Trebuie numai să arătați telefonul la intrare și puteți intra.

Gardaland

Gardaland este cel mai mare parc de distracții din Italia, situat în nord-estul țării în municipiul Castelnuovo del Garda, în provincia Verona. Deschis la data de 19 iulie 1975, include „Gardaland”, „Gardaland Sea-Life” și hotelul „Gardaland”. Este situat pe malul de sud-est al lacului Lago di Garda

Parcul are în jur de 30 de atracții inspirate din diverse domenii cum ar fi istorie, spațiu, geografie și fantezie, cel mai cunoscut dintre ele fiind caruselul Mammut. În iunie 2005, Gardaland a fost ales de revista „Forbes” ca fiind al 5-lea din TOP 10 parcuri de distracții din lume iar din 2011 fiind al 9-lea în Europa ca număr de vizitatori de parc de distracții.