Warner Bros. Studio Tour Londra

Cum puteți rezerva cu ușurință turul Harry Potter din Studiourile Warner Bros?

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra bilete pentru turul Harry Potter?

* Este recomandat să rezervați bilete cât mai devreme cu putință, altfel este posibil să nu mai găsiți bilete disponibile.

* Asigurați-vă că biletele dvs. includ accesul în Studiourile Warner Bros, care se află la următoarea adresă: Studio Tour Dr, Leavesden, WD25 7LR, Londra.

* Studiourile sunt situate la aproximativ o oră de mers cu mașina de Londra, astfel că mulți călători aleg să rezerve biletele cu un serviciu de transfer privat tur-retur din Londra, pentru a-și asigura o călătorie ușoară și rapidă.

* Biletele digitale sunt cele mai bune! Cu acest tip de bilete, nici nu trebuie să printați biletele, ci doar să afișați și să scanați telefonul mobil cu biletele dvs. digitale, și gata.

Cum poți face celebrul tur Harry Potter din Studiourile Warner Bros, considerat unul dintre cele mai populare obiective turistice din Londra?

La numai o oră de mers cu mașina de Londra, veți găsi faimoasele Studiouri Warner Bros, unde a fost filmată seria de succes Harry Potter. În 2012, Studiourile Warner Bros au început un tur în culisele seturilor de filmare pentru Harry Potter. De atunci, acesta a devenit una dintre cele mai vândute atracțiile turistice pentru familii din Londra.

Acest tur de studio Harry Potter, denumit „Crearea lui Harry Potter”, durează aproximativ 4 ore (aproximativ 7 ore, inclusiv drumul) și oferă vizitatorilor o imagine din culise a lumii lui Harry, Hermione, Ron și a prietenilor lor. Cu acest tur privat, puteți găsi platforma originală Harry Potter 9 și 3/4 din trenul Hogwarts Express, Sala Mare, Aleea Diagon, Pădurea Întunecată, Biroul lui Dumbledore și multe altele.

Este una dintre cele mai aglomerate atracții din zona Londrei și dacă plănuiți să mergeți acolo, este foarte recomandat să rezervați biletele cât mai devreme, astfel încât să vă asigurați un loc în tur, în caz contrar, este posibil să nu mai găsiți bilete disponibile. De asemenea, este recomandat să cumpărați un bilet special cu un serviciu de transfer privat tur-retur din Londra pentru a vă asigura un drum ușor și rapid.

Există multe site-uri care oferă bilete pentru turul studiourilor Harry Potter, inclusiv transferul privat din Londra, dar este recomandat să căutați site-ul de bilete online care oferă posibilitatea de a descărca biletele direct pe telefonul mobil fără a fi necesar să printați biletele și cu un serviciu pentru clienți bun.

Turul Studiourilor Warner Bros din London – Crearea Harry Potter este o atracție publică în Leavesden, în sud-estul Angliei. Fără a fi confundat cu Lumea Magică a lui Harry Potter din parcurile tematice ale Universal Studios, este o expoziție permanentă care oferă o imagine autentică în culisele filmelor Harry Potter.

Turul Studiourilor Warner Bros din London este, probabil, singura expoziție permanentă a unor platouri de filmare din lume. S-a deschis publicului în 2012 și de atunci a fost vizitat de până la 6.000 de vizitatori pe zi în timpul perioadelor de vârf. TripAdvisor a raportat faptul că turul Studiourilor Warner Bros din London – Crearea Harry Potter a fost cea mai apreciată atracție la nivel mondial în fiecare an de la deschiderea turului.